Ами то на тампоните това им е работата да опрат те за да няма други поражения, провери ли си ръбовете на калниците там не е ли опирало?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Удряне на задна гума в калника.
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Някои имат аларма ама тук какво е Виж на какво е закачено От горе може да се види повече сигурноАз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
nsn написа:Salvador написа:Изправно окачване няма как да го свиеш до там, освен аконе се метнеш от втория етаж с колата.Качи я на канал -веднага ще се види каво и е.
Коментар
-
Колега на мен ми обръщаше калника но от другата страна шофьорската малко над прага гадна работа и мнооо неприятен звук и това стана след като смених джантите от една морга купих 15 оригинални от фиат и го питам оня джамбазин дали са от мареа виками от мареа са ама не били а били от мултипла.По документи на моята мареа седан 1.8 16в гумите са 195>55>15 а тези от мултиплата са 195>60>15 джантите взех с почти нови зимни гуми а проблема реших като подложих под пружините тампони задницата се вдигна и стана и по твърдичка много съм доволен скоро за смешни пари решиш гаден дразнещ проблемМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
stivan_alone написа:Колега на мен ми обръщаше калника но от другата страна шофьорската малко над прага гадна работа и мнооо неприятен звук и това стана след като смених джантите от една морга купих 15 оригинални от фиат и го питам оня джамбазин дали са от мареа виками от мареа са ама не били а били от мултипла.По документи на моята мареа седан 1.8 16в гумите са 195>55>15 а тези от мултиплата са 195>60>15 джантите взех с почти нови зимни гуми а проблема реших като подложих под пружините тампони задницата се вдигна и стана и по твърдичка много съм доволен скоро за смешни пари решиш гаден дразнещ проблемFiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
stivan_alone написа:Колега на мен ми обръщаше калника но от другата страна шофьорската малко над прага гадна работа и мнооо неприятен звук и това стана след като смених джантите от една морга купих 15 оригинални от фиат и го питам оня джамбазин дали са от мареа виками от мареа са ама не били а били от мултипла.По документи на моята мареа седан 1.8 16в гумите са 195>55>15 а тези от мултиплата са 195>60>15 джантите взех с почти нови зимни гуми а проблема реших като подложих под пружините тампони задницата се вдигна и стана и по твърдичка много съм доволен скоро за смешни пари решиш гаден дразнещ проблем
Коментар
-
milen11 написа:stivan_alone написа:Колега на мен ми обръщаше калника но от другата страна шофьорската малко над прага гадна работа и мнооо неприятен звук и това стана след като смених джантите от една морга купих 15 оригинални от фиат и го питам оня джамбазин дали са от мареа виками от мареа са ама не били а били от мултипла.По документи на моята мареа седан 1.8 16в гумите са 195>55>15 а тези от мултиплата са 195>60>15 джантите взех с почти нови зимни гуми а проблема реших като подложих под пружините тампони задницата се вдигна и стана и по твърдичка много съм доволен скоро за смешни пари решиш гаден дразнещ проблемМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
stivan_alone написа:milen11 написа:stivan_alone написа:Колега на мен ми обръщаше калника но от другата страна шофьорската малко над прага гадна работа и мнооо неприятен звук и това стана след като смених джантите от една морга купих 15 оригинални от фиат и го питам оня джамбазин дали са от мареа виками от мареа са ама не били а били от мултипла.По документи на моята мареа седан 1.8 16в гумите са 195>55>15 а тези от мултиплата са 195>60>15 джантите взех с почти нови зимни гуми а проблема реших като подложих под пружините тампони задницата се вдигна и стана и по твърдичка много съм доволен скоро за смешни пари решиш гаден дразнещ проблем
Коментар
-
Симеоне тампоните са от едно магазинче за части тука в лом 10 лева тампони и 20 лева смяна при майстора перфектна работа е с тия тампони.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар