Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Удряне на задна гума в калника.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Удряне на задна гума в калника.

Проблемът е следният, когато мина през някаква вдлъбнатина на пътя и подскочи задницата задна дясна гума закача някъде в калника, както е гърлото за бензин има една кутия от която излизат два маркуча майче в нея зякача. Когато има седнал човек звука е направо ужасен на място колата не е клекнала. Ако някой знае от какво е да каже.

"Някъде" -то трябва да се вижда много ясно къде е, ако погледнеш с едно огледало под калника.

Коментар

Както написах " както е гърлото за бензин има една кутия от която излизат два маркуча майче в нея зякача"

Коментар

Е добре де мислиш ли че ако там трие гумата няма да личи по самата пластмасова тръба? Според мен това няма как да стане защото тя е назад, далеч от гумата и ако си със здрави пружини и гуми стандартен размер няма как да стигнат до горивопровода.
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Счупена пружина, нещо изгнило...Изправно окачване няма ход до там чак.Това е първо много високо горе-под самата гърловина за бензина и второ е назад, не е директно над гумата. Аз за това те питах къде има ясни следи от триене. Гумата дори само да се докосне в нещо, оставя много ясни белези.

Коментар

Следите са точно на тази кутия за която казвам. Гумите са 15 цола 185/60 а летните са 195/60/15 но това започна да трие от около месец насам и то само от дясно. Ако са пружини ако може да ми кажете от къде да си купя на добра цена същото важи и за амортисьори. P.S От София съм но за момента живея в Пловдив

Коментар

Да беше казал за каква кола става въпрос.
              Фиат Крома 1.9 16v+
              Фиат Браво 1.6 16v
              Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

кола

Фиат Мареа 1,8 с обикновена газ е май колата Виж пружина и трябва да има едни тампон в пружината виж и негоhttp://eper.fiatforum.com/cgi-bin/na...key=4430500001
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Това е колата.

Коментар

Изправно окачване няма как да го свиеш до там, освен аконе се метнеш от втория етаж с колата.Качи я на канал -веднага ще се види каво и е.

Коментар

Salvador написа:
                      Изправно окачване няма как да го свиеш до там, освен аконе се метнеш от втория етаж с колата.Качи я на канал -веднага ще се види каво и е.
                      Колкото и да е изправно окачването максималния размер гуми е 195/55/15 а колегата е с 195/60/15 така че ште опира.
                      Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
                        Колкото и да е изправно окачването максималния размер гуми е 195/55/15 а колегата е с 195/60/15 така че ште опира.
                        Проблемът не е в размера.
                        Прикачени файлове
                        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Я виж дали не опира в предния ръб на задния ти калник /другаде никаде няма как да опира при изправно окачване, лично проверено с 1,2т товар просто ляга на тампоните в пружините и до там/.
                          Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                          Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Ще проверя

Коментар

Погледнах тампоните които са в средата на пружината и си личи че са се докосвали горен с долен тампон. Тампона е чист от долната му страна.

Коментар

Working...
                              X