Проблемът е следният, когато мина през някаква вдлъбнатина на пътя и подскочи задницата задна дясна гума закача някъде в калника, както е гърлото за бензин има една кутия от която излизат два маркуча майче в нея зякача. Когато има седнал човек звука е направо ужасен на място колата не е клекнала. Ако някой знае от какво е да каже.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Удряне на задна гума в калника.
Collapse
X
-
Е добре де мислиш ли че ако там трие гумата няма да личи по самата пластмасова тръба? Според мен това няма как да стане защото тя е назад, далеч от гумата и ако си със здрави пружини и гуми стандартен размер няма как да стигнат до горивопровода.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Счупена пружина, нещо изгнило...Изправно окачване няма ход до там чак.Това е първо много високо горе-под самата гърловина за бензина и второ е назад, не е директно над гумата. Аз за това те питах къде има ясни следи от триене. Гумата дори само да се докосне в нещо, оставя много ясни белези.
Коментар
-
Следите са точно на тази кутия за която казвам. Гумите са 15 цола 185/60 а летните са 195/60/15 но това започна да трие от около месец насам и то само от дясно. Ако са пружини ако може да ми кажете от къде да си купя на добра цена същото важи и за амортисьори. P.S От София съм но за момента живея в Пловдив
Коментар
-
кола
Фиат Мареа 1,8 с обикновена газ е май колата Виж пружина и трябва да има едни тампон в пружината виж и негоhttp://eper.fiatforum.com/cgi-bin/na...key=4430500001
Коментар
-
Я виж дали не опира в предния ръб на задния ти калник /другаде никаде няма как да опира при изправно окачване, лично проверено с 1,2т товар просто ляга на тампоните в пружините и до там/.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар