Бе колеги да питам дали е така и при вас . Падне ли сняг почва ма шубе да го карам . Чуствам го че е прекалено леко карам с 15ки 195/50 нарочно уж за по голяма стабилност сцепление и тн пък го чусвам точно кат някаф леген ... Дет са завърти секи момент. При вас така ли е. С кви гуми го карате къф грайф земал съм зимни гуми и 13ки и 15ки и няма тежест та колата да има сцепление и няма. Се едно е на кънки .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не стабилно пунто при сняг 1.1
Collapse
X
-
Човече, първо се научи да пишеш, после колата ти няма да е "не стабилна" повече.Неслучайно има изискване за завършен 8-ми клас за да положиш изпит за шофьорска книжка.Явно все още в милата ни родина може да си купиш свидетелството.П.П. Нямам нищо против теб конкретно, но много се дразня от неграмотното писане Извинявам се за спам-а.Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
ivokolev написа:Човече, първо се научи да пишеш, после колата ти няма да е "не стабилна" повече.Неслучайно има изискване за завършен 8-ми клас за да положиш изпит за шофьорска книжка.Явно все още в милата ни родина може да си купиш свидетелството.П.П. Нямам нищо против теб конкретно, но много се дразня от неграмотното писане Извинявам се за спам-а.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
nsn написа:Предницата има ли нещо разбито и ходил ли си на реглаж скоро?Задния мост здрав ли е(лагерите на носачите) и как са му тампоните?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:От така написаното излиза не добре работа на спирачките .>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
При сняг винаги по-тясна и по висока гума :D аз така знам ! И винаги стоковия размер гумиPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:При сняг винаги по-тясна и по висока гума :D аз така знам ! И винаги стоковия размер гуми>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Като спомена за крива предница след няколко удара, защо не я вкараш в сервиз с възможност за разпъване и корекция на геометрията на купето, предполагам че в Хюстън имате такъв сервиз. Бравата на сина след целувка с един бакшиш имаше разлика в диагоналите на купето на двигатела около 5 см, след стенда всичо си е ОК.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: кола
[quote="Fiat_Punto11"]kluchar написа:... Макар ,че като се замисля логически по голямата повърхност на гумата и по-голяма площ контакт с земята при спиране би осигурило по къс спирачен път.Тоест по голяма част от гумата се трие и би трябвало да спре по лесно. Но това важи май само при сухи условия. При мокро или сняг май не е така.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
NikMar написа:Като спомена за крива предница след няколко удара, защо не я вкараш в сервиз с възможност за разпъване и корекция на геометрията на купето, предполагам че в Хюстън имате такъв сервиз. Бравата на сина след целувка с един бакшиш имаше разлика в диагоналите на купето на двигатела около 5 см, след стенда всичо си е ОК.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
При нас излезе 200 лв, имаме сервиз със специален стенд за това, но как действа не съм присъствал, но стана добре, всички луфтове на капака и калниците са добре, и след реглажа на предницата все едно нищо не е било.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар