Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Клекнала задница на Фиат типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Клекнала задница на Фиат типо

Здравейте,Искам да Ви попитам, сложих си метанова уредба на типото, но задницата му много клекна. Някои ако знае да каже какво да направя.Преместена, редактирано мнение и заглавие. Колега малко по-сериозно с правописа и избора на раздел.Модераторски екип на fiat-bg.org

Аз съм сложил гумени тампони за "Лада" на пружините и колата си върна първоначалната височина.
    Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
    ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Сложи пружини от Мареа. Аз съм слагал от браво и въпреки че нямам метан, задницата се вдигна в космоса! Преполагам тези от мареа ще са още по-високи с оглед на по тежката и задница, така че ще ти дойдат идеални!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

благодаря

Коментар

ако сменя амортисьорите с нови газови ще има ли ефект ?

Коментар

Не няма да има. Амортесьора не определя височината на колата. Единствено може да има някаква разлика само ако е по-дълъг или по-къс самия амортесьори спрямо оригиналния. Ето една снимка от времето когато колата беше висока. Отзад е с тези пружини, които споменах. Отпред е с пружини от темпра 4x4 отрязани с една витка, но ги изхвърлих защото возеше неестествено твърдо с тях. А и ги бях прецакал вече с рязането. Гумите отзад са 175/70/14 и пак оставаше доста място отгоре, отпред са 165/70/14.
            Прикачени файлове
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

а някои да продава пружини от Mареа

Коментар

http://www.megaparts.bg/products/avt...ubmitted=1От телефона съм. Дано виждаш това, което и аз.

Коментар

благодаря

Коментар

Working...
                  X