Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6 16в-клатушкане в задницата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги искам да попитам за следния проблем.С приятели излизахме и едното момче което се возеше отзад ми каза че задницата ми играе на ляво и на дясно.Някакво клатушкане имало.От какво може да е?Споменаха ми крива гума или джанта,но те са наред.

Ако гуми/джанти са О.К. то тогава имаш да сменяш:ремонтен комплект за заден мост-но в такъв случай колата ще е доста нестабилна.
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

За ремонтния комплект знам че имам да сменям тя си и потропва отзад,но не знаех че от него може да се клати така

Коментар

не се клати от тях,а от тампоните на моста,просто в движение при натискане и отпускане на педала на газта моста захожда и това отзад се усеща

Коментар

Значи и тампони на мост трябва да сменям ?Колега това ми се усеща при постоянно каране не е при тръгване

Коментар

Провери налягането на гумите,моите ги помпя на 2,4-2,5 ,иначе люшка
            FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Колеги забелязах че до 50км/ч се усеща люшкането в задницата,дали е от ремонтния комплект или нещо друго?

Коментар

Колега, закарай я в някой сервиз с подемник и ще разбереш най-точно от какво е. Така на сляпо може да получиш само насоки, но не и категоричен отговор. А до ремонтния комплект: Първо като минаваш през някакви неравности, чуваш ли пукане? Второ -паркирай на изцяло равна повърхност, застани зад колата и хубаво погледни задните гуми дали са прави или седят леко разкрачено?
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

sa6obravoto написа:
                  Колега, закарай я в някой сервиз с подемник и ще разбереш най-точно от какво е. Така на сляпо може да получиш само насоки, но не и категоричен отговор. А до ремонтния комплект: Първо като минаваш през някакви неравности, чуваш ли пукане? Второ -паркирай на изцяло равна повърхност, застани зад колата и хубаво погледни задните гуми дали са прави или седят леко разкрачено?
                  Пукане не се чува,но си има потропване,а за гумите ще ги погледна.

Коментар

От изядени втулки такъв проблем не може да имаш, аз карам с крив заден носач и няма проблем ти от изядени втулки се впечатлил. ивелин ти каза проблема тампоните на моста.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                    X