Колеги искам да попитам за следния проблем.С приятели излизахме и едното момче което се возеше отзад ми каза че задницата ми играе на ляво и на дясно.Някакво клатушкане имало.От какво може да е?Споменаха ми крива гума или джанта,но те са наред.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16в-клатушкане в задницата
Collapse
X
-
Колега, закарай я в някой сервиз с подемник и ще разбереш най-точно от какво е. Така на сляпо може да получиш само насоки, но не и категоричен отговор. А до ремонтния комплект: Първо като минаваш през някакви неравности, чуваш ли пукане? Второ -паркирай на изцяло равна повърхност, застани зад колата и хубаво погледни задните гуми дали са прави или седят леко разкрачено?Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Фиат Браво 1.6 16в-клатушкане в задницата
sa6obravoto написа:Колега, закарай я в някой сервиз с подемник и ще разбереш най-точно от какво е. Така на сляпо може да получиш само насоки, но не и категоричен отговор. А до ремонтния комплект: Първо като минаваш през някакви неравности, чуваш ли пукане? Второ -паркирай на изцяло равна повърхност, застани зад колата и хубаво погледни задните гуми дали са прави или седят леко разкрачено?
Коментар
-
От изядени втулки такъв проблем не може да имаш, аз карам с крив заден носач и няма проблем ти от изядени втулки се впечатлил. ивелин ти каза проблема тампоните на моста.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар