Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подмяна на предни спирачни дискове на брава 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подмяна на предни спирачни дискове на брава 1.6

Колеги, интересува ме могат ли да бъдат заменени обикновени с вентилирани дискове? Гледам,че едните са с дебелина 12мм, а другите 20мм. Трябва ли да се сменят и спирачните апарати?
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Да сменят се с апаратите и всичко пасва (за накладките не съм сигурен но ти едва ли ще сложиш стари накладки на нови дискове) След това остава да се насладиш на промяната на спирачното усилие.
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

И накладките са различни. Т.е апарати, дискове и накладки и си в играта.
      Фиат Крома 1.9 16v+
      Фиат Браво 1.6 16v
      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

eh4ev07 написа:
        Да сменят се с апаратите и всичко пасва (за накладките не съм сигурен но ти едва ли ще сложиш стари накладки на нови дискове) След това остава да се насладиш на промяната на спирачното усилие.
        Струва си само ако се слагат качествени марки!Ако мине на 20мм и сложи кофти дискове и накладки ква файда?!Слагай читави 12мм и няма да усетиш разлика в спирането
        Fiat Marea 2.4 JTD+
        Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
        Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
        Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

zlatarov написа:
          eh4ev07 написа:
          Струва си само ако се слагат качествени марки!Ако мине на 20мм и сложи кофти дискове и накладки ква файда?!Слагай читави 12мм и няма да усетиш разлика в спирането
          Има сериозна разлика в спирането между КАЧЕСТВЕНИ вентилирани и КАЧЕСТВЕНИ невентилирани дискове и накладки - за боклуците не коментирам! Там просто е опит за убииство + самоубииство......
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Working...
          X