Обезвъздушава ли се при смяна на предни накладки? Че ония ден сменях и не ги, и сега ми се струва че задържат, болотовете са доста горещи след 15 минути каране при смяната буталото върна без проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обезвъздушава ли се при смяна на предни накладки?
Collapse
X
-
Обезвъздушава ли се при смяна на предни накладки?
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Re: Обезвъздушава ли се при смяна на предни накладки?
bmahob написа:Обезвъздушава ли се при смяна на предни накладки? Че ония ден сменях и не ги, и сега ми се струва че задържат, болотовете са доста горещи след 15 минути каране при смяната буталото върна без проблем>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Re: Обезвъздушава ли се при смяна на предни накладки?
bmahob написа:Обезвъздушава ли се при смяна на предни накладки? Че ония ден сменях и не ги, и сега ми се струва че задържат, болотовете са доста горещи след 15 минути каране при смяната буталото върна без проблемШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
kluchar написа:Трябвало е да раздвижиш всичко дори се смазва д някаква зелена грес и тогава да се обезвъздуши но може и маркучите да са се надули особено ако са напукани Като сменях на Пунтото маркучите от 3мм отвора беше 1 мм .Там е работата че раздвижването на цилиндърчето е трудно .>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
чудя се дали да сменям маркучите, а също искам да питам друго, ремонтния к-т на задните носачи к-т ли се сменя?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:чудя се дали да сменям маркучите, а също искам да питам друго, ремонтния к-т на задните носачи к-т ли се сменя?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
сега погледнах че при смяната нивото на спирачна течност се надигнало до капачката, да източа ли малко?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Нали си има белег до там трябва да е а се е надигнало щото си свил буталото да влезнат новите накладки Ако сменяш маркучите или носача го направи заедно да не си играеш два пъти Обезвъздушаването става дори без да сваляш гумата само завиваш много на дясно/8ляво и готово.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Източих 40мл течност спирачна и нещата май се наместиха! Иначе вчера поръчах от вас 2бр ремонтен к-т делтагом и ще сменям двата комплекта........... в домашни условия !Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Да повдигна темата.И аз днес сменях предни накладки, с 300 зора но стана де. Бях почти на нула старите. Съответно много прибрах цилиндърчетата. По време на прибирането бях отвил капачката на бъчонката със течността. Да ама като сложих новите освен че педала стана един мек (не потъва до края), ами и не спира грам. Второто може да се очаква поне още 200-300 км. , въпросът ми към колегата дали са му се оправили нещата без да обезвъздушава а само с източване на течност или ще трябва и да обезвъздушавам.п.с.Не разкачал маркучета или отвивал пробки и все си мисля че няма нужда но педала омекна много.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар