Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

саморегулатор на мареа 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

саморегулатор на мареа 1.6

Здравейте,имам проблем със барабаните и искам да попитам ще си работят ли нормално спирачките,ако се махне този саморегулатор,колата е фиат мареа 1.6 16v 97г седан

Какво му е, че искаш да го махнеш?Нагласи го така, че да не опират накладките в барабана и при нужда, след 10-15 000 км го стягай ръчно, ако не се самонатяга.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Re: саморегулатор на мареа 1.6

ryo_ написа:
      Здравейте,имам проблем със барабаните и искам да попитам ще си работят ли нормално спирачките,ако се махне този саморегулатор,колата е фиат мареа 1.6 16v 97г седан
      Я обясни за какво говориш точно, за тресчотката вътре в барабана дето разпъва накладките или за кантара
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

За това което разпъва накладките,трябва ли да се връща в начална позиция след като пуснеш спирачката

Коментар

Не Стои си там, до където е навито.Трябва да е разпънато до степен, че накладките да не търкат в барабана, но да са супер близо до него.
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Там е работата,че опират в барабана,като завъртя колелото и закача някъде и спира да се върти,при повдигната на крик,възможно ли е да са се разместили накладките,или има ръб на барабана,един приятел казва,че регулатора прави номера,той е имал подобен проблем свалил го, и всичко заспало,вече и аз не знам какво да мисля

Коментар

ryo_ написа:
              Там е работата,че опират в барабана,като завъртя колелото и закача някъде и спира да се върти,при повдигната на крик,възможно ли е да са се разместили накладките,или има ръб на барабана,един приятел казва,че регулатора прави номера,той е имал подобен проблем свалил го, и всичко заспало,вече и аз не знам какво да мисля
              Нищо не сваляш ,просто центрираш накладките хубаво и натегаш гаиката на това дето държи накладките близо до барабана и пробваш как влиза барабана (трябва да влиза с леко закачане в накладките но да се върти на ръка )
              FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Ако го махнеш през известно време ще ти изчезва ръчната и ще ти се влошават спирачките и пак ще трябва да регулираш нещо.По добре изчисти механизма хубаво и той ще се саморегулира
                FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Аре стига де, нови са по 10-на лв. да не казвам че половината дето са с изтръгната пластина са вързани със свинска опашка и няма проблем.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                  X