здравейте колеги питането ми е малко странно но съм сигурен че все някой знае.реших да си взема нова мареа.харесах си една на прилична цена но не знам дали има абс или няма.на обявата пише че има а на снимката се вижда само резервоарчето за хидравличната течност без до него да седи това за спирачната течност.предишното ми браво имаше абс и казанчетата бяха едно до друго.питането ми е дали има друг вид абс от този на бравото или колата е без.ето и снимка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за ABS на мареа 1.6
Collapse
X
-
На моята мареа 1.8 колекторите са от към предното стъкло и под онзи пластмасов къпак в дясно до тампона на амортесьора са ми бушоните за абс а под тях е централата но пък на снимката и аз не виждам казанчето за спирачна течност което при мен е до това с хидравличната.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
stivan_alone написа:На моята мареа 1.8 колекторите са от към предното стъкло и под онзи пластмасов къпак в дясно до тампона на амортесьора са ми бушоните за абс а под тях е централата но пък на снимката и аз не виждам казанчето за спирачна течност което при мен е до това с хидравличната.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:stivan_alone написа:На моята мареа 1.8 колекторите са от към предното стъкло и под онзи пластмасов къпак в дясно до тампона на амортесьора са ми бушоните за абс а под тях е централата но пък на снимката и аз не виждам казанчето за спирачна течност което при мен е до това с хидравличната.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар