Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

запитване за марка носачи за фиат брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

запитване за марка носачи за фиат брава

здравейте колеги предлагат ми носачи и биалети марка- ир и бирт.кои се по добри?

Re: запитване за марка носачи за фиат брава

или си рециклираи твоите или си купи swag или meyle носач нов под 80 лв не си купуваи

Коментар

mehanoveca написа:
      или си рециклираи твоите или си купи swag или meyle носач нов под 80 лв не си купуваи
      А да знаеш място, където рециклират, че и моите имат нужда ?
      Fiat Brava 1.9 JTD, 105hp

Коментар

h_mihalev написа:
        здравейте колеги предлагат ми носачи и биалети марка- ир и бирт.кои се по добри?
        Нито едните.
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Рециклажа може да е здрав, но си има недостатъци.Скърца и/или пука. А мен такива паразитни шумовете ме дразнят много.Мнението ми съвпада с това на @mehanoveca
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

моята брава вече е на 76к от както сложих носачи мук от еврото.преди 2 седмици сменях съединитела и като отворих видях,че се движат много стегнато шарнирите.за сега съм приятно изненадан,но да не забравяме ,че има и някакви ментаци на същата фирма .в този ред на мисли никога не слагай евтини носачи,издържат 2-3 месеца и отново в бокса

Коментар

Ако сложиш Birth на цена от 150 лева, дали ще издържи повече от същия но за 48 лева? Качеството определя цената, а не цената - качеството.Аз си купих нов "мук" за 96 лв. и на 12’000 беше като на 120’000. Затова не си мислете, че щом е скъпо, непременно е качествено.

Коментар

Оги: И какво предлагаш в случая, така и не разбрахме. Аз лично съм с Delphi, за по 90 пари парчето. Имаше и TRW, но над 150 пари и се чакаше за доставка.
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Основен проблем на носачите е маншона на шарнира. Просто гумата масово е некачествена и се късат. Мисля сме го дискутирали вече.Добре е да се махне маншона и сложи подходящ полиуретанов и разбира се да се напълни с подходяща грес.
                  The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                  Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                  Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

spark написа:
                    Оги: И какво предлагаш в случая, така и не разбрахме. Аз лично съм с Delphi, за по 90 пари парчето. Имаше и TRW, но над 150 пари и се чакаше за доставка.
                    Предлагам да се посочи конкретна марка и конкретни търговци, от които може да се купи, без оглед на цената. Иначе и аз мога да ви продавам носачи по 150 лв. Ама какви, откъде .... мога и още по-скъпо да ги продавам. Нали така съветвате - скъпи носачи поне по 80 лв.? Купувам 2 боклука по 36 лв, продавам ги по 170 и купувачът ще казва ,,Моите са много хубави, по 170 съм ги плащал".

Коментар

Working...
                    X