Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

По големи спирачни апарари и дискове предни на Пунто 1?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По големи спирачни апарари и дискове предни на Пунто 1?

Здравейте, карам пунто 1 S 1.1 което беше с 13ки ... (сега съм с 15ки) и най-малките спирачни апарати и накладки. Тост спира малко гадно. Искам по големи предни спирачни апарати с по-големи накладки и дискове .... (да речем вентилирани) Бих те ли ми препоръчали нещо от Браво , Брава . Мереа или Купе което ще пасне на моя шенкел ., или нараво смяна и на шенкела с главината с такава дето да стане ... Към какво да се насоча ?
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

На тва пунто, за какво са ти по-мощни спирачки?

Коментар

Пунто 1.6, 90к.с. - само апарати И дискове. По-големи са, но не са вентилирани.Ако искаш вентилирани стават от купе, но трябва да смениш И шенкелите.

Коментар

От Пунто ГТ,без смяна на шенкела.Супорти,апарати и дискове,но не знам дали няма да се наложи и помпа със серво да се смени.
        Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
          От Пунто ГТ,без смяна на шенкела.Супорти,апарати и дискове,но не знам дали няма да се наложи и помпа със серво да се смени.
          Да помпата е различна , ако се наложи бих го направил Колега много си прав Спирачен диск - преден вент. - 257x20 доста ме заинтригува и ще започна издирването ако е без смяна на шенкела само супорт , диск , апарат , и накладка ... Сегашните ми са Спир. диск - преден - 240x11 ... смених ги с нови имаше ефект ама ... не е тва което искам. А знам че може По тая логика мисля че и от Мереа над 100 коня биха ми свършили работа същите части , понеже и те май са с такива спирачки
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Bane написа:
            На тва пунто, за какво са ти по-мощни спирачки?
            Ми щото карам АГРЕСИВНО ... и не ме кефи как спира. Въпреки че от зад съм с дискви спирачки ... Обезвъдушено е както трябва , сменял съм сервото и помпата с нови , всичко си е ок. Просто не ме кефи как спира. Карам и Рено Канго с 13 ки джанти няма АБС но предните му апарати са доста големи и накладките също , с вентилирани дискове е, като лизна само педала и щете хвърли на прозореца ... (търся тоя ефект) иначе съм го качвал пунотото на валяците задните и предните спират на 1.0 показания на стрелката Просто има какво да се желае ...

Коментар

Working...
            X