А бе какво мисля не знам, ама на мен ми е интересно дали наистина още го мислиш реално този въпрос?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Croma седи наклонена на една страна
Collapse
X
-
BO написа:А бе какво мисля не знам, ама на мен ми е интересно дали наистина още го мислиш реално този въпрос?Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
Ами в този случай да ти кажа как се мери.Хващаш една рулетка и я опираш в долната страна на джантата.Мериш разстоянието до арката на калника.Така от двете страни.Виждаш каква е разликата в милиметри или сантиметри и преценяваш колко се е разпънала пружината от едната страна и колко се е свила от другата.След това правиш този експеримент с още 3-4 коли и гледаш средно статистически дали си ОК или не си.И тогава започваш да се чудиш дали ти е наред колата или не.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Пак ме напушва на смях тази тема...Сега ще ме накацат старите форумджии... че не се взимам на сериозно. Не знам защо ме тормози това нещо толкова...Сега си пъхам една ролетка в джеба и отивам на лов.. даже по-добре дърводелски метър, че да не се навеждам много :P Като събера данни за статистика ще ви направя и графика височина на бордюра % отклонение от хоризонталното ниво...Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар