Снимка тук! Цъкнете!Това е положението отдолу. Скърца цялата кола. Тея шарнири са за смяна предполагам? А да попитам, целият носач ли върви с тях или мога само тия шарнири (накрайниците) да ги закупя и да ми ги сменят или това върви комплект с носача?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За смяна на шарните ли съм?
Collapse
X
-
Здрасти Янков,
с тая кола твойта постоянно имаш някакви терзания,направо ми напомняш на колегата Гатьо,но момчето се оказа упорито и всичко си оправи.По въпроса ти-през интернет и една снимка,едва ли някой може да каже какво скърца и от къде по окачването на колата ти.Значи най-лесното нещо,което може сам да напрвиш е да вдигнеш колата на крик отпред и да разклатиш колелто рязко с ръце на 6 и 12 часа,демек вертикално и после с помощта на щанга под гумата да се мъчиш да я повдигаш нагоре,за да определиш имаш ли луфтове точно там в шарнира на носача,който е едно цяло и не се сменя самостоятелно,но може да се рециклира.Има добър майстор в Казанлък Мнение от темата под твоята ,потърси в Гугъл,а и във форума неведнъж е обсъждано тоно това.Нови от цена 65-70лв и или справка с колегата"Митака71".Скърцането може да идва и от амортисьорите-тях ги проверяваш за омасляване и чрез натискане и заклащане нагоре-надолу.След 3-4 залюлявания трябва да се "вдърват"Одтелно си виж и биалетките и самите тампони на носача,за нацепане,сплескване... и др физически аномалии.Нека и другите колеги,на които не им е писнало да повтаряме едно и също да дадът и те някой практичен съвет.ПП:оправи ли плафоните?Успех!Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
-
Re: За смяна на шарните ли съм?
qnkov написа:Снимка тук! Цъкнете!Това е положението отдолу. Скърца цялата кола. Тея шарнири са за смяна предполагам? А да попитам, целият носач ли върви с тях или мога само тия шарнири (накрайниците) да ги закупя и да ми ги сменят или това върви комплект с носача?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар