Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предни носачи за смяна, цени?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има вероятност да е от тампоните на носачите това тъпо хлопане. За да разбереш дали са читави, качи колата на канал, вдигни във въздуха и двете предни гуми и накарай някой да врътка волана ляво - дясно. Ако са заминали тампоните, ще видиш как носачите се движат в тях. Моите така ги хванах, а като ходих на ГТП, два пъти ми казваха че са ми разбити кормилните накрайници, които пък са като нови и нямат никакви луфтове. А докато тоя някой, който хванеш да врътка волана, го прави, може да разбереш дали има и други разбити детайли, като проверяваш с ръка по щангите и ормилните накрайници, дали се усещат вибрации като от удар. Не е изключено и тампоните на макферсона да тропат. Те тропат така тъпо и много рядко майсторите ги проверяват. Обикновено сменят всичко друго, преди да стигнат до тях.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

моите носачи са Текнород и са вече на 52 000. преди около 10 000 км. смених задните им тампони. шарнирите и другите тампони са си още здрави.
      FIAT STILO 1.6 16V 3 врати

Коментар

за 50лв. в казанлък ще ти ги рециклират и ще минеш поне 50к.км и ако имаш некой тампон за смяна ще си го смениш и няма да хвърлиш повече от стотина лв.
        STILO JTD

Коментар

И аз съм "ЗА" рециклираните шарнири, в работата трима колеги караме с рециклирани в с.Требич (край София) носачи. И сме доволни, пробег не мога да споделя но за около 2 години никой от нас не е правил втори път рециклиране.
          FIAT BRAVO 1.9 JTD 105, 99г.

Коментар

и аз съм за рециклирането
            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

аз карам две години с тропащи носачи и биалетки смени ги когато имаш пари.

Коментар

Добър съвет наистина А ако няма пари за гуми да кара по телове, или ако няма за накладки да кара без спирачки... Не сте сами на пътя бе хора!
                Фиат Крома 1.9 16v+
                Фиат Браво 1.6 16v
                Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

h_mihalev написа:
                  аз карам две години с тропащи носачи и биалетки смени ги когато имаш пари.
                  ,За накрайниците да не питам изобщо нали?
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                  X