Колеги във 2 сервиза ми казаха че предните носачи са ми за смяна чувало се слабо хлопане какво ще ме посъветвате ?Какви са им цените и мога ли да карам още така ? Редактирано заглавие, преместена тема.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предни носачи за смяна, цени?
Collapse
X
-
Ако ще взимаш нови носачи и не искаш да влизаш в цените от 100+ лева, като вариант мога да ти предложа марката Фрап (италианска), много съм доволен от тях около 20 000 км с тях, през всякакви терени и сега в целият град е разкопано (Видин) и не са мръднали.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Разучих напред цената тука в нашите магазини и сервизи значи 78 лева е бройката и 40 лева за работа . Така и така са за смяна по добре да не отлагам че да не стане по лошо нещо да ги сменям направо и вече да няма тропане и хлопане според вас какво ви е мнението ?FIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година
Коментар
-
Колеги, стига сте давали положителни коментари за носач, който е издържал 20 000 км. Това не е сериозно. Сега сте доволни и препоръчвате, но ако греста му е заминала или маншонът утре се скъса и шарнирът се разтропа за 3 седмици - ще кажете, че са страшни боклуци. Аз преди време взех два носача Делфи, единият май доживя до 25000, ама другият нямаше и 20.
Коментар
-
Като ти слушам терзанита ще те посъветвам да си провериш първи накраниците и биалетките. Винаги съм се чудел как ги проверяват тия шарнири дали са разбити като са стегнати в толкова болтове.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ами как? Като да ти вземем парите и да си намерим работа. Иначе диагностиката дето са а направили си е класика като на гаражен майстор. Обикаля се колата няколко пъти, подритва се това онова. Почесват се дето не ги сърби правят замислен поглед и готово. И ако не е това и продължи да хлопа, оправданието е: А бе те си бяха тръгнала и така или иначе щеше да се наложи да ги смениш ама бягай до магазина да пробваме и това да сменим.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Като ти слушам терзанита ще те посъветвам да си провериш първи накраниците и биалетките. Винаги съм се чудел как ги проверяват тия шарнири дали са разбити като са стегнати в толкова болтове.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар