Здравейте, Колеги ! Аз съм нов във форума.. наскоро си купих Fiat Brava 1.6sx 103к.с. ... Като цяло от колата съм много доволен, обаче се появи едно отвратително скърцане отзад от към амортисьора, ходих на питам и ми казаха че е лагер на носача или нещо от сорта, сменяло се много трудно . Човека също ми каза, че на тези брави това им е слабост и имам два амортисьора за смяна .. е 2-те ми питанета са някой дали е имал подобни проблеми с окачването и да даде някакъв съвет . Благодаря предварително :P :PМодерирано заглавие.Прочети правилата на форума!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скърцане отзад, откъм амортисьора, на Брава 1.6
Collapse
X
-
Здрасти колега,
Виж тук кво стаа,колата е друга,но принципа е абсолютно същия.И аз съм купил два комплекта ремонтни комплекта за задния носач,но все не набирам смелост да се заема със смяната. Първо,задните гуми не ми се виждат с наклон,което е едно от основните неща ,по които се познава,че лагера е пътник.Да не стане да сменям все още добри части с китайски ITN.И второ смених,задни амортисьори(замяната е елементарна и бърза,потърси из форума нещо от сорта на "смяна задни амортисьори на фиат брава/браво".Имаше много добра тема или от Оги,1115 или Сев,не се сещам точно).Имам скърцане отзад,като сядам и ставам от колата,гледах,клатих и не мога да разбера от къде идва.В движение не го чувам. Та колега имай едно на ум,ако/като оправиш колата да кажеш какво е било.Поздрави и успех.Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
Значи проблема ти е никакъв !! Обаче задна дясна гума има стабилен наклон и просто съм сигурен , че е от тези лагери, а другото е мисля, че и лагер главинката също е за смяна. Подмяната и на двата в сервиз ше от 30 до 60-70 лв. . Така ми казаха .... е зависи колко време ще им отнеме и дали ще стане бързо. Таа.. в най-скоро време ще се заема с проблема и веднага ше споделя какъв е бил проблема ! Поздрави !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар