крив диск
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пулсиране на педала на спирачките
Collapse
X
-
Не знам, то не е лошо да ги сменя, но са си парички едно 150лв ще идат тамИскаше ми се да ги направя вентилирани ама трябва и апарати да вземаЧетох из темите, че има вариант барабаните да се закарат на стругар и да ги пилнеДайте инфо за читаво стругарче и този метод ще ги изправи ли ?Fiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
Да от подписа е седанче и е с единично дискче В др тема бях казал, че ако бях видял,че е с единичен диск никога нямаше да я купя макар и запазена Не знам къде да ида на стругар казах ми за някъв дето цяла софия ходи там из ул.раковска, но не намерих нищо из форума някой да е доволен от конкретен човек Мен ме съмнява моя проблем да е от барабан - нямам никакво притрисане(вибриране) при скорост дори и над 160Но бих ги свалил и дал на струг за пробаFiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
ogi28b написа:Ти, при скорост над 160,с натиснати спирачки ли се движиш?Fiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
А защо не си вземеш дискове втора употреба за 30-40-50 лв.?Стругаря под 20 лв. не вярвам да ти вземе за каквото и да е...За малко повече пари може да си вземеш двойни заедно с апаратите."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Колега на струг ще давам барабаните Дисковете ще се сменят направо с нови, но при положение, че проблема не идва от задните и след ресиране на спирачните апарати(предни)След вс това ако проблема си е наличен,ще сменя дисковете с нови и накладките За момента това е плана, но никой не ми казва за читав стругарFiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
Колега на струг ще давам барабаните Дисковете ще се сменят направо с нови, но при положение, че проблема не идва от задните и след ресиране на спирачните апарати(предни)След вс това ако проблема си е наличен,ще сменя дисковете с нови и накладките За момента това е плана, но никой не ми казва за читав стругарFiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
Сега...1.Дискове не се струговат-сменят се.Причината е ,че никой стругар не е в състояние да върне първоначалната структура на метала.Диск се криви от прекомерно износване (следва прегряване) и от ...прегряване.Няма кой да го оправи.2.Барабанът -същата работа.Лошото е,че и в двата случая може на студено да е ок,и като покараш и нагрее,тогава да деформира... Успех ,колега!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар