Колеги досега на марета съм слагал отпред Textar ,Ferodo Fsl ,Woking ,оригинални втора употреба,TRW ,но от никои не съм доволен как спира.Най добре беше с накладките с които дойде от Италия а те бяха Galfer със щампа Fiat/Alfa на тях.Сега имам възможност да си взема всякаква марка с добра отстъпка.Колебая се най вече между Ate ,Ferodo Fdb (premier) ,намерих си и Galfer.Малко ме притеснява дали Ate и Galfer имат различни серии като Ferodo примерно.Galfera който съм намерил е 52 лв. клиентска цена и ми се струва много евтин.Ate и Textar са на 77 .Според вас дали да заложа на Galfer или да взема Ате .Цената не ме притеснява,галфер ме привличат че са оригиналната марка с която излиза мареата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на предни накладки за мареа ,Ate или Galfer
Collapse
X
-
spark написа:И аз днес взех ATE с щампа GALFER... и някаква грес ATE, на български пише че е за буталото, на английски май пише че навсякъде трябва да се маже с нея - водачите, гърба на накладките и май буталото отвътре? Някой може ли да каже какво да клепам, ако трябва ще направя снимка.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар