Здравейте,Първо се извинявам ако съм сгрешил раздела.Имам следният въпрос:Днес смених носача от дясно и биалетката, но след като запалих колата и тръгнах колата не се движи правилно ами ходи на ляво на дясно и се чува едно свистене направо е неконтролируема. От какво може да се дължи това нещо?Модел: Fiat Bravo 1.6, 97 год., 66кWБлагодаря за отговорите предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo, проблем след смяна на носач и биалетка
Collapse
X
-
nsn написа:Да не би да са ти продали носач от Мареа който е по-дълъг от този на Браво и от там да идва този проблема?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
А дали може да се монтира носач от марея на браво, освен ако не е ХГТ? Според мен не са белязали резбите на накрайниците и биалетките и са навивали как дойде и е променен ъгъла на шенкелаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:А дали може да се монтира носач от марея на браво, освен ако не е ХГТ? Според мен не са белязали резбите на накрайниците и биалетките и са навивали как дойде и е променен ъгъла на шенкелаLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Размерът на носача на мареята от оста на тампоните до центъра на шарнира е с близо 20 мм по голям от този на бравото.При монтаж на такъв разликата е очевадна.Случи ми се обаче да взема носач за брава на който това разстояние е по-голямо само с 4 мм.На пръв поглед разликата е малка, но достатъчна за да промени сходимостта с няколко милиметра,което е видимо и с просто око.Наложи се да го компенсирам с развиване на накрайника и да го изпратя за по точен реглаж.Носачът беше на известна турска фирма.brava 1.9.jtd 2001
punto 1.2 sport 1994
Максималната скорост с която можеш да излезеш от един завой е много близка до тази с която не можеш!
Коментар
-
Здравейте,Благодаря на всички отзовали се! Ходих на реглаж на преден мост и се оправи проблема. Но сега след реглажа има едно странно пукане от дясната страна като все едно ламарина се огъва ходих гледаха я викат нищо няма, а пукането не престава, на какво може да се дължи това? Пукането се чува най-вече като завивам на ляво и като мина през някой неравност.Благодаря за отговорите предварително!Fiat Bravo 1.6 16V - 97'
Коментар
-
Re: Fiat Bravo, проблем след смяна на носач и биалетка
marin.ganchev написа:Днес смених ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар