По-добре му извади бушона щом е кофти спирането с него.Тея Kleber не бяха ли от "пластмасовите"???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съмнение за проблем със спирачките
Collapse
X
-
ЗдравейтеИмам въпросСпрях абс-а изключих единият датчик, но забелязах на определени моменти при натискане на спирачката от педала има почукване, което ми е доста странно (днес се случи с ниска скорост не повече от 10км на почти пълен ляв) ? Някви идеи?Fiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
M5kov написа:По-добре му извади бушона щом е кофти спирането с него.Тея Kleber не бяха ли от "пластмасовите"???
Коментар
-
При мен няма да е от гуми има нещо специфично ама не знам какво еПри изключен двиг. При помпане на спирачката се чува скърцане от зад ама чукането ми се струва, че идва от предницата, т.е. предните спирачкиFiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
-
Колега, подминах една пешеходна пътека с включен абс. 5дни имах абс и немаше инциденти, но от 10на дни пак все като тръгна и прави грешка и спира. Ще го видим някой ден нема да е скоро SmileГумите са летни и са клебър. Предните са дот..10, а задните ..11 ще ги разменя и ще видя как е положението, но няма да е от гумите.
Коментар
-
Колега мерси за съвета и повярвай приемам го приятелски.Проблемът с абс-а съм го премахнал, чрез изключване на абс-а. Колата спира добре просто е без абс. Ходил съм и на майстор(от форума) карал е колата и е впечатлен от спирачките, но именно защото аз искам вс да е перфектно пуснах последния пост.Колата има добри дискове, макар и единични това мн ме дразни и по натам ще ги направе вентилираниНакладки също са сменяни скоро, но при смяната на спирачните апарати ще са за боклука. И колега имам едно на ум, че карам кола два класа под предишната ми и повярвай внимавам, но винаги може и на всеки да се случи.Що се отнася до гумите добре се държат, но и тях ще сменим Отноно почукването няма разлика в начина на спиране, но се усеща ще разглобя да погледна, но нямам идея кое може да е причина за него.Fiat Marea 2.4 JTD+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар