Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сменени накладки - твърд педал - Пунто МК 1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сменени накладки - твърд педал - Пунто МК 1

Привет,Наистина ли е нормално при смяна на всички накладки педалът на спирачката да стане твърд? Казаха ми, че трябвало да се "напаснат" малко и после ще се оправи. В момента, почти не потъва педала.Поздрави,
    Punto 1.9 JTD 2003
    Ex Punto 1.1 1994

Re: Сменени накладки - твърд педал - Пунто МК 1

Romeokton написа:
    Привет,Наистина ли е нормално при смяна на всички накладки педалът на спирачката да стане твърд? Казаха ми, че трябвало да се "напаснат" малко и после ще се оправи. В момента, почти не потъва педала.Поздрави,
    Тць, не е нормално, провери за въдух в системата или накладките не прибират.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Е, хубава работа... Уж майстора, който ги е слагал ми го казва. То пък бива, ама да му писне на човек.
      Punto 1.9 JTD 2003
      Ex Punto 1.1 1994

Коментар

Romeokton написа:
        Е, хубава работа... Уж майстора, който ги е слагал ми го казва. То пък бива, ама да му писне на човек.
        Абе те вярно трябва да се напаснат, ама тогава просто няма да спира като хората, но педала ще си се натиска нормално.

Коментар

Е, аз не мога да си представя, че съм майстор и няма да ми направи впечатление твърдия педал и ще върна колата на човека да си я кара.
          Punto 1.9 JTD 2003
          Ex Punto 1.1 1994

Коментар

Ааа, напъни се още малко и ще влезеш в реалността Според мен ти е пренатегнал ръчната, може би... Лоста по-надолу ли захапва?
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Romeokton написа:
              Е, аз не мога да си представя, че съм майстор и няма да ми направи впечатление твърдия педал и ще върна колата на човека да си я кара.
              Е вече можеш

Коментар

Педалът се е оправил. Не знам какво е обяснението, но вече не е твърд.
                Punto 1.9 JTD 2003
                Ex Punto 1.1 1994

Коментар

Виж нивото на спирачната течност. Най вероятно е имало въздух в сервото.

Коментар

Working...
                  X