Ъпдейт, след още много претакане на спирачка течност, предна дясна започна да блокира преди задна дясна, предна лява започна да блокира леко и то поне 10 метра след десните, задна лява още я няма. Понеже им разказах играта на гумите и започнах по кротко да спирам и когато не се спира на умирачка, блокира само задно дясно, но поне колата не иска да направи обратен завой при спиране.никакъв въздух не излиза. Преден ляв датчик на абс-а е фалит. Ще гледам да го сменя и да видя дали абс-а не си прави шеги с мен. Благодаря на всички отзова ли се до сега и за напред!!! П.п. Защо да е помпа? След като има достатъчно налягане да блокира по 1 гума от кръг?П.п.п. Гледам, че имам 2 спирачни регулатора на задния мост. На какъв принцип работят, защото не са вързани никъде. Просто си седят на моста малко зад амортисьорите (гледано от предницата на колата).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мистериозно изчезване на спирачките - Пунто 1
Collapse
X
-
ocultist написа:П.п. Защо да е помпа? След като има достатъчно налягане да блокира по 1 гума от кръг?Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
ocultist написа:Ъпдейт, след още много претакане на спирачка течност, предна дясна започна да блокира преди задна дясна, предна лява започна да блокира леко и то поне 10 метра след десните, задна лява още я няма. Понеже им разказах играта на гумите и започнах по кротко да спирам и когато не се спира на умирачка, блокира само задно дясно, но поне колата не иска да направи обратен завой при спиране.никакъв въздух не излиза. Преден ляв датчик на абс-а е фалит. Ще гледам да го сменя и да видя дали абс-а не си прави шеги с мен. Благодаря на всички отзова ли се до сега и за напред!!! П.п. Защо да е помпа? След като има достатъчно налягане да блокира по 1 гума от кръг?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар