Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мистериозно изчезване на спирачките - Пунто 1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ъпдейт, след още много претакане на спирачка течност, предна дясна започна да блокира преди задна дясна, предна лява започна да блокира леко и то поне 10 метра след десните, задна лява още я няма. Понеже им разказах играта на гумите и започнах по кротко да спирам и когато не се спира на умирачка, блокира само задно дясно, но поне колата не иска да направи обратен завой при спиране.никакъв въздух не излиза. Преден ляв датчик на абс-а е фалит. Ще гледам да го сменя и да видя дали абс-а не си прави шеги с мен. Благодаря на всички отзова ли се до сега и за напред!!! П.п. Защо да е помпа? След като има достатъчно налягане да блокира по 1 гума от кръг?П.п.п. Гледам, че имам 2 спирачни регулатора на задния мост. На какъв принцип работят, защото не са вързани никъде. Просто си седят на моста малко зад амортисьорите (гледано от предницата на колата).

Коментар

ocultist написа:
      П.п. Защо да е помпа? След като има достатъчно налягане да блокира по 1 гума от кръг?
      Нямам точен отговор защо,но имах същия проблем с блокиране на задно дясно колело и след смяна на спирачна помпа всичко се оправи.Само че аз съм с браво.Разрови се имаше тема за задно дясно колело че блокира първо.
      Bravo 1.9d 97г

Коментар

ocultist написа:
        Ъпдейт, след още много претакане на спирачка течност, предна дясна започна да блокира преди задна дясна, предна лява започна да блокира леко и то поне 10 метра след десните, задна лява още я няма. Понеже им разказах играта на гумите и започнах по кротко да спирам и когато не се спира на умирачка, блокира само задно дясно, но поне колата не иска да направи обратен завой при спиране.никакъв въздух не излиза. Преден ляв датчик на абс-а е фалит. Ще гледам да го сменя и да видя дали абс-а не си прави шеги с мен. Благодаря на всички отзова ли се до сега и за напред!!! П.п. Защо да е помпа? След като има достатъчно налягане да блокира по 1 гума от кръг?
        1- Първо щом датчика на АБС -а е аут, значи АБС не работи и е задържал въздух в помпата, мога да се обзаложа. 2- от претакване може и да поотпушиш маркучите ама няма да е като нови маркучи - Свали ги и провери вътре какво е положението.3 Задните барабани на стург да ги провериш колко са криви.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
        X