Здравеите колеги.Въпросът ми е какви са плюсовете на алуминиевите джанти и мислите ли че подобряват динамиката и разхода на автомобила при положение че разликата теглото е около 20кг в полза на алуминиевите джанти?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за и против летите джанти
Collapse
X
-
Re: за и против летите джанти
kserx76 написа:Здравеите колеги.Въпросът ми е какви са плюсовете на алуминиевите джанти и мислите ли че подобряват динамиката и разхода на автомобила при положение че разликата теглото е около 20кг в полза на алуминиевите джанти?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Bane
-
Младежи, като казвам ръжда нямам предвид външния вид на джантата, а ръждата която се образува по борда и заради която някоя сутрин с изненада откриваме че трябва да сменяме гума.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Re: за и против летите джанти
S_BANKOV написа:kserx76 написа:Здравеите колеги.Въпросът ми е какви са плюсовете на алуминиевите джанти и мислите ли че подобряват динамиката и разхода на автомобила при положение че разликата теглото е около 20кг в полза на алуминиевите джанти?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Айде някой да премери една джанта 15-ка стоманена за браво колко килограма е.Аз ще ви кажа колко тежи оригиналната алуминиева за браво и така. Просто няколко пъти съм носил джанти на вторични и алуминиеви и стомамени и знам какви са им килограмите, а да и после ще ви кажа защо ги носих и как точно изглеждаха.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Незнам как са при Либра, но при Лагуна 2 тенекиените джанти са наистина от ламарина и са като от кашкавал - нямат изправяне, защото се късат директно. За сметка на това алуминиевите могат да се изправят, заваряват и т.н.Просто няма причина да се кара с тенекета зимата, най-малкото защото няма да векувате с тия коли.
Коментар
-
Пхуууу, че тема аз не знам как са на Лагуната, ама моите стоманени март месец ги изправях...днес като си ги видях...Слави може да потвърди. Все едно по цял ден кръгчета на Руски паметник съм въртял.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар