Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спирачни дискове и накладки - Фиат Брава 1,9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спирачни дискове и накладки - Фиат Брава 1,9 JTD

Моля, някой колега, който се занимава с продажбата на нови такива да ми пише на лично. А останалите колеги, ако могат да споделят марки, които са пробвали и са доволни от тях (обикновени и вентилирани), и предимството на едните и другите. Благодаря
    Fiat Brava 1.9 JTD, 105hp

Re: Спирачни дискове и накладки - Фиат Брава 1,9 JTD

madunko написа:
    Моля, някой колега, който се занимава с продажбата на нови такива да ми пише на лично. А останалите колеги, ако могат да споделят марки, които са пробвали и са доволни от тях (обикновени и вентилирани), и предимството на едните и другите. Благодаря
    На жтд-то са вентилирани.
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
      madunko написа:
      А не са, на 1.8 са на 1.9 не са? Абе баш са си вентилирани, ама не са с дупки по плоскоста на диска, а си имат вътрешно витло за охлаждане
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        nsn написа:
        madunko написа:
        А не са, на 1.8 са на 1.9 не са? Абе баш са си вентилирани, ама не са с дупки по плоскоста на диска, а си имат вътрешно витло за охлаждане
        Банков,ти разлика между перфорирани и вентилирани дискове правиш ли?
        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Така като ги гледам, моите не са...ама и друго важно пропускате от темата, а именно предимствата и недостатъците на едните и другите.
          Fiat Brava 1.9 JTD, 105hp

Коментар

nsn написа:
            S_BANKOV написа:
            nsn написа:
            madunko написа:
            Банков,ти разлика между перфорирани и вентилирани дискове правиш ли?
            Правя, ама нещо съм прочел че си написъл че на жтд-то "НЕ СА" вентилирани. Сори.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Преди 50 000км монтирах на моята брава дискове FERODO и накладки TEXTAR и съм изключително доволен.Няма свирене или вибрации.Дисковете са абсолютно гладки ,без надирания и вдлъбнатини.Четирите накладки са износени съвсем равномерно и им остават по 3-4 мм феродо.Смятам че това е най добрат акомбинация и съм я слагал н амного коли.
              Прикачени файлове
              brava 1.9.jtd 2001
              punto 1.2 sport 1994
              Максималната скорост с която можеш да излезеш от един завой е много близка до тази с която не можеш!

Коментар

nsn написа:
                разлика между перфорирани и вентилирани дискове
                А може и да са и венитилирани и перфорирани.
                Прикачени файлове
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                  nsn написа:
                  разлика между перфорирани и вентилирани дискове
                  А може и да са и венитилирани и перфорирани.
                  Никъде не съм писал че неможе,а че просто това са две различни работи.
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

Working...
                  X