Моля, някой колега, който се занимава с продажбата на нови такива да ми пише на лично. А останалите колеги, ако могат да споделят марки, които са пробвали и са доволни от тях (обикновени и вентилирани), и предимството на едните и другите. Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачни дискове и накладки - Фиат Брава 1,9 JTD
Collapse
X
-
Re: Спирачни дискове и накладки - Фиат Брава 1,9 JTD
madunko написа:Моля, някой колега, който се занимава с продажбата на нови такива да ми пише на лично. А останалите колеги, ако могат да споделят марки, които са пробвали и са доволни от тях (обикновени и вентилирани), и предимството на едните и другите. БлагодаряBravo 1.9d 97г
-
nsn написа:madunko написа:Моля, някой колега, който се занимава с продажбата на нови такива да ми пише на лично. А останалите колеги, ако могат да споделят марки, които са пробвали и са доволни от тях (обикновени и вентилирани), и предимството на едните и другите. БлагодаряКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:nsn написа:madunko написа:Моля, някой колега, който се занимава с продажбата на нови такива да ми пише на лично. А останалите колеги, ако могат да споделят марки, които са пробвали и са доволни от тях (обикновени и вентилирани), и предимството на едните и другите. БлагодаряBravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:S_BANKOV написа:nsn написа:madunko написа:Моля, някой колега, който се занимава с продажбата на нови такива да ми пише на лично. А останалите колеги, ако могат да споделят марки, които са пробвали и са доволни от тях (обикновени и вентилирани), и предимството на едните и другите. БлагодаряКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Преди 50 000км монтирах на моята брава дискове FERODO и накладки TEXTAR и съм изключително доволен.Няма свирене или вибрации.Дисковете са абсолютно гладки ,без надирания и вдлъбнатини.Четирите накладки са износени съвсем равномерно и им остават по 3-4 мм феродо.Смятам че това е най добрат акомбинация и съм я слагал н амного коли.brava 1.9.jtd 2001
punto 1.2 sport 1994
Максималната скорост с която можеш да излезеш от един завой е много близка до тази с която не можеш!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар