Здравейте, имам малък проблем който не мога да реша. Историята започва от както смених предните амортисьори с нови газови monroe reflex след което предницата на колата осезателно се вдигна, а задницата стана доста ниска... Понеже не смятам, че съм достатъчно компетентен се обърнах към майстор където смениха задните пружини с чисто нови - нямаше почти никакво подобрение. Сложихме "подложки" - общо взето същата работа. И в момента колата си е с ниска задница, та въпроса ми е какво пропускам и как мога да оправя нещата?Предварително благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ниска задница на Fiat Tempra 1.6IE
Collapse
X
-
Bane
-
Bane
Не съм сигурен, просто предполагам че като са на една платформа...може би от дедра или някоя алфа също са съвместими.Може просто да са ти се амортизирали вече пружините.П.С. т’ва за амортизацията, не съм дочел че си ги сменил с чисто нови... ама знае ли човек.
Коментар
-
DJ69 написа:Bane написа:Смени и задните амортисьори, сложи пружини от мареа...
Коментар
-
Може да ползваш и такива от Браво/а. Аз по-едно време бях със Бравови на типото и задницата беше доста висока.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар