Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

браво 1.8 проблем със спирачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

браво 1.8 проблем със спирачките

Здравейте преди време смених задните цилиндърчета и накладки на бравото понеже не спираше със задните гуми ама грам. Сменях и предни маркучи понеже бяха нацепени .След цялата интервенция колата продължи да не спира от зад. В един сервиз ми казаха кантара от зад. Взех един втора рака, смених го днес свалих задните маркучи проверих ги, нямат запушване и нацепване. Обезвъздушавам и колата пак си има същия проблем. Когато някой напомпа на спирачката и задържи отвивам пробката от зад и хвърля струя спирачна течност( не е едвам да цурцори ) Свалям барабана при натискане на спирачката цилиндърчето разпъва накалдките и от двете страни механизма за саморегулиране раегира и ги разкрачва (после го събирам за да сложа барабана) Махнат е ръбът на барабана и накладките са разпънати да влизат плътно в барабана .Къде може да е проблема??? Ръчната още на първи зъб се усеща как силно намалява колата на 3ти вече влачат гумите. Предните спират а задните не се усещат изобщо. Няма абс колата. Сестра ми има браво 1.2 пак без абс и като натиснеш педала по рязко и колата спре при пускане на педала усещаш как пада задницата. Другото интересно е, че при натискане на педала при моето е странно мен в началото и после рязко все едно заковава. Обезвъздушавахме няколко пъти .. Педала не пропада .
    мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Поиграй си с регулировката на кантара.
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
      Поиграй си с регулировката на кантара.
      Не знам , не съм виждал на 100% работещ кантар а 2та ми изглеждат еднакво като сваля маншона. Ако някой ми каже по кво да разпозная кой работи и кой не .. Духнах през едната дупка на едния издиша лесно през другата, което ме кара да мисля, че всичко е наред с него.
      мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

може да е объркано нещо с цилиндърчетатадва модела са

Коментар

натегнахме днес кантара и заспа Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

AthlonXP написа:
            пробвай я в завой как спираако си пренатегнал кантара - ще започне да ти поднася задницата в завой - тогава ще го отпуснеш малко.Задължително я пробвай как спира в завой.

Коментар

u_bo написа:
              AthlonXP написа:
              пробвай я в завой как спираако си пренатегнал кантара - ще започне да ти поднася задницата в завой - тогава ще го отпуснеш малко.Задължително я пробвай как спира в завой.
              не поднася пробвах я, но все още има малък луфт преди да започне да спира . Дали е въздух ?? Трябва ли първо да се обезвъздуши спирачната помпа, понеже я смених и нея преди кантара :D и от пробките на апаратите я обезвъздушавах . Дали има вероятност в нея още да има въздух? Педала не пропада.

Коментар

Working...
              X