Здравейте преди време смених задните цилиндърчета и накладки на бравото понеже не спираше със задните гуми ама грам. Сменях и предни маркучи понеже бяха нацепени .След цялата интервенция колата продължи да не спира от зад. В един сервиз ми казаха кантара от зад. Взех един втора рака, смених го днес свалих задните маркучи проверих ги, нямат запушване и нацепване. Обезвъздушавам и колата пак си има същия проблем. Когато някой напомпа на спирачката и задържи отвивам пробката от зад и хвърля струя спирачна течност( не е едвам да цурцори ) Свалям барабана при натискане на спирачката цилиндърчето разпъва накалдките и от двете страни механизма за саморегулиране раегира и ги разкрачва (после го събирам за да сложа барабана) Махнат е ръбът на барабана и накладките са разпънати да влизат плътно в барабана .Къде може да е проблема??? Ръчната още на първи зъб се усеща как силно намалява колата на 3ти вече влачат гумите. Предните спират а задните не се усещат изобщо. Няма абс колата. Сестра ми има браво 1.2 пак без абс и като натиснеш педала по рязко и колата спре при пускане на педала усещаш как пада задницата. Другото интересно е, че при натискане на педала при моето е странно мен в началото и после рязко все едно заковава. Обезвъздушавахме няколко пъти .. Педала не пропада .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво 1.8 проблем със спирачките
Collapse
X
-
nsn написа:Поиграй си с регулировката на кантара.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
u_bo
-
u_bo
AthlonXP написа:натегнахме днес кантара и заспа Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
u_bo написа:AthlonXP написа:натегнахме днес кантара и заспа Yellow_Flash_Colorz_PDT_07мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар