Здравейте колеги вчера си купих Пунто 1.2 16в HLX 5 врати 20.12.2000г. Доколкото гледах в нета дават го че има абс. На таблото ми има лампичка за абс имам и бущон за абс , но като давам на контакт не светва лампичката на абс-а. Мислех си ,че е от бушона нещо прегледах го , но и той си беше здрав. Като натисна спирачка рязко нищо не става блокират си колелата и се пързаля. Нищо не присветва. няма АБС помпа като на другите. има само серво обикновенна помпа с казанче за течност. Понеже е НОВ ВНОС , може ли в автосалона да са го махнали и да са ми сложили нещо друго и да нямам АБС ? Извинявам се за тъпите въпроси , но много съм притеснен защото дадох за нея 2800лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има или няма ABS Punto 1.2 16v HLX
Collapse
X
-
Пунто HLX
Странна работа няма я отгоре тази АБС помпа която показвате ! Може ли в Автосалона да са я махнали (ако е имала проблем) и да са го направили да все едно няма ? Защото си има бушон за АБС-а (За таблото че има лампа то има и за подгрев на свещи нищо че не е дизел просто таблата им сигурно са универсални за повечето модели) И ако са я махнали тая помпа ако си купя и я поставят дали пак ще има АБС ?Punto MK2 1.2 16v 80hp HLX
Fabbrica Italiana per Automobili di Torino
Коментар
-
Re: Има или няма ABS Punto 1.2 16v HLX
CoupeFen написа:Здравейте колеги вчера си купих Пунто 1.2 16в HLX 5 врати 20.12.2000г. Доколкото гледах в нета дават го че има абс. На таблото ми има лампичка за абс имам и бущон за абс , но като давам на контакт не светва лампичката на абс-а. Мислех си ,че е от бушона нещо прегледах го , но и той си беше здрав. Като натисна спирачка рязко нищо не става блокират си колелата и се пързаля. Нищо не присветва. няма АБС помпа като на другите. има само серво обикновенна помпа с казанче за течност. Понеже е НОВ ВНОС , може ли в автосалона да са го махнали и да са ми сложили нещо друго и да нямам АБС ? Извинявам се за тъпите въпроси , но много съм притеснен защото дадох за нея 2800лв.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Re: Има или няма ABS Punto 1.2 16v HLX
Dido_Lyubenov написа:CoupeFen написа:Здравейте колеги вчера си купих Пунто 1.2 16в HLX 5 врати 20.12.2000г. Доколкото гледах в нета дават го че има абс. На таблото ми има лампичка за абс имам и бущон за абс , но като давам на контакт не светва лампичката на абс-а. Мислех си ,че е от бушона нещо прегледах го , но и той си беше здрав. Като натисна спирачка рязко нищо не става блокират си колелата и се пързаля. Нищо не присветва. няма АБС помпа като на другите. има само серво обикновенна помпа с казанче за течност. Понеже е НОВ ВНОС , може ли в автосалона да са го махнали и да са ми сложили нещо друго и да нямам АБС ? Извинявам се за тъпите въпроси , но много съм притеснен защото дадох за нея 2800лв.
Коментар
-
кола
Виж дали има букса и тръбички Трябва да има датчици с това Черната гривната да не са ти казали че има а да са те малко метнали и колега къде видя тая/ серво обикновенна помпа с казанче за течност/това с жълтата капачка е за спирачна помпа а от долу под волана има моторче за сервотоПрикачени файлове
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар