Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto 1.1 спирачна система помпа и тн ... ПРОБЛЕМ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat_Punto11 написа:
    Но ми се иска малко по яка помпа и серво примерно от 1.2 75 коня ? какво ще кажете ? 1.2 75 е с малко по големи спирачни апарти от 1.1 и помпата май е по силна .
    Помпата на 1,1 и 1,2 както и дизелите е еднаква 20,64 мм.При 1,4 турбо е 22,20 ,но не знам дали ще имаш желания ефект с по голяма помпа.Спирачната система е проектирана така и трябва да търсиш проблема на друго място.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Маркучите ти са менте. Тъпото е че май продават само от ония "марковите" "РИКАМБИ", аз имам същия проблем и ще поръчвам тефлонови. пп Въй улял съм се с това червеното.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        Маркучите ти са менте. Тъпото е че май продават само от ония "марковите" "РИКАМБИ", аз имам същия проблем и ще поръчвам тефлонови. пп Въй улял съм се с това червеното.
        A за сервото нещо да кажеш ? Да питам и друго ... там където влиза маркуча за сервото в колекторите има нещо като троиник и се отделя едно малко маркучле отива горе горе до бялото реле за помпата . Какво точно е там и каква му е ролята ?
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

мап сензор му е ролята

Коментар

Сервото ще се оправи като смениш маркучите с такива дето да държат налягане.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
              Сервото ще се оправи като смениш маркучите с такива дето да държат налягане.
              А нормално ли е на място като натискам спирачка да падат оборотите ? И като пусна пак се вдигат ?
              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                А нормално ли е на място като натискам спирачка да падат оборотите ? И като пусна пак се вдигат ?
                Или клапана на сервото е заминал или от някъде смуче въздух по веригата серво - двигател.Може и от задръстен филтър на сервото,но е най-малко вероятно.
                Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
                  Fiat_Punto11 написа:
                  Или клапана на сервото е заминал или от някъде смуче въздух по веригата серво - двигател.Може и от задръстен филтър на сервото,но е най-малко вероятно.
                  M дам .... начи си реве за ново серво Благодаря По моята логика ... как си го обеснявам като натисна педала той избутва помпата и отваря клапана ... обаче сервото не е плътно явно и засмуква въздух и отива в колекторите , от там горивната смес става по бедна на гориво и по богата на въздух и затова падат ... И проблема не е от маркуча до свервото ми е някъде след клапана в самото серво ... Но се тая ... ще се сменя благодаря пак .

Коментар

извинявам се че не съм по темата ,някой знае ли за какво служат пластините отпред между накладките,нещо като ревизионен отвор ли?като сменях накладки и лявата някъде изчезна и сега лопат много пунто 93 1200 75 еlх

Коментар

stambata1982 написа:
                      извинявам се че не съм по темата ,някой знае ли за какво служат пластините отпред между накладките,нещо като ревизионен отвор ли?като сменях накладки и лявата някъде изчезна и сега лопат много пунто 93 1200 75 еlх
                      Еми точно да не ти лопат за туй с пластините

Коментар

кола

По принцип пружинките /ламаринките се продават като части
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                        X