Значи ,не ми харесва , как спира колата ... Сменил съм всичко по спирачната система без тръбичките ... Това което ме дразни адски е че педала не е много твърд. Ефекта който търся и искам е доста по твърд педал и чувстивтелен , като лизна с крака и да задържа ... Преди време спирачната помпа ми се прецака и я смених с нова не и помня марката . От зад съм сменил барабаните с дикосиви спирачки с нови маркучи накладки и тн сичко както си е му е реда , отпред съм сменил маркучите и накладките ... Обаче не се получава и не се получава обезвъдушаваме я и не и не ... Спира ама не е това което искам някой е ако е карал рено ще се сети . Казват ми и че на някои брави са така спирачките макар и не вентилирани. Отделно че сега и като натисна педала на спирачката на помпа се чува като засмукване и просвирване. Искам чувстивителни спирачки за рязко спиране , ако има някоа по силна спирачна помпа , от брава браво или квото и да е и пасна на Пунто 1.1 споделете . Че явно попадамм на скапани помпи ментета или незнам Благодаря за помоща предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1.1 спирачна система помпа и тн ... ПРОБЛЕМ
Collapse
X
-
ivel написа:няма как да стане.колата си спира нормално,но ти искаш повече ,това се постига с хубави накладки,а в твоя случай само с абс.за съжаление най-вероятно нямаш и затова и нямаш чувствителни спирачки.мечтаните от теб спирачки няма да ти помогнат с нищо ,а точно обратното,просто защото нямаш абс>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
NikMar написа:За мен нещо не е в ред със сервото, отнякъде засмуква въздух.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
NikMar написа:За мен нещо не е в ред със сервото, отнякъде засмуква въздух.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
S_BANKOV написа:Я някай да помпи педала а ти гледай какво се случва с новите маркучи>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:При ремонта на главата явно им е пречел и са го отрязали.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Ремонтен компелкт за серво няма като гледам ... то не че си заслужава в продавалника гледам има серво с помпата направо за 50 лева ... Но ми се иска малко по яка помпа и серво примерно от 1.2 75 коня ? какво ще кажете ? 1.2 75 е с малко по големи спирачни апарти от 1.1 и помпата май е по силна .>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:S_BANKOV написа:Я някай да помпи педала а ти гледай какво се случва с новите маркучиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Fiat_Punto11 написа:S_BANKOV написа:Я някай да помпи педала а ти гледай какво се случва с новите маркучи>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар