Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми амортисьори -Bravo JTD 105

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Понеже темата е актуална за мен, ще я следя с интерес. Да попитам и аз тук, ако колегата няма нищо против- отзиви за Sachs и AL-KO?.

Коментар

Вземи си най-евтините Бравата ми кара с едни Оптимал-ки над 30 000 и я продадох с тях, ама явно съм целнал качествена бройка
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Е младежа хем иска да не дава много пари, хем иска да ги кара докато НАДИН ги раздели.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ilian4o88 написа:
          emzo написа:
          ilian4o88 написа:
          MONROE REFLEX с три години гаранция
          И на 20-25к ги пиши омаслени.
          вече 40 000км не са мръднали
          При мене вече са над 100000км и 5г.Почнаха да потропват сутрин,но държат и не са омаслили,но смених всичките на куп което има значение.Друг съвет за евтини амортисьори е рециклирането им с 1г гаранция.
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

В много форуми четох, и все повече се убеждавам че новите партиди на всички марки са отврат и се замислям да си взема от чужбина.

Коментар

Bane написа:
              В много форуми четох, и все повече се убеждавам че новите партиди на всички марки са отврат и се замислям да си взема от чужбина.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

така е отврат е всичко

Коментар

А някой взимал ли си е от чужбина части? Смисъл някакви насоки да дадете, сайт, горе-долу доставката колко излиза, за колко време, как се заплаща?

Коментар

Аз карах SACHS след около 30 000 омаслиха,но май аз ги прецаках защото смених пружините със спортни червении това май скапа амортисъорите.Сега взех някакви измислена марка Victory...
                    FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
                    Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

А фабричните амортисьори на браво какви са и различни ли са на бензинови и дизелови?

Коментар

Кофап са.На браво жтд105 съм слагал кофап от HGT и ефекта беше доста добър.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45355
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Отпред от HGT дали е добър вариант и ква им е цената на тия от HGT-то? От къде ги взе?

Коментар

на браво и брава оригиналните са трв,но те струват пари

Коментар

Bane написа:
                              Отпред от HGT дали е добър вариант и ква им е цената на тия от HGT-то? От къде ги взе?
                              На HGT модела предните амортисьори са като на Марея, но при теб на JTD-то не знам дали ще станат, колега.
                              ex. Fiat Marea 1.6 16V
                              ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
                              Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Изтупвам темата.Дайте акъл за марка предни амортесьори.Не мога да отлагам вече смяната.Предния десен е омаслсен и с разкъсана прахозащита.До сега не ми пречеше но след като смених дисковете и накладките се усеща, че пречат на спирането.
                                Fiat Brava 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X