Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми амортисьори -Bravo JTD 105

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте ми амортисьори -Bravo JTD 105

Колеги, кажете с какви амортисьори карате, колко км, цена, возия?По принцип търся по-трърда возия. Но главна търся нещо надеждно, което няма да ме остави след 20-30к км.

Re: Препоръчайте ми амортисьори -Bravo JTD 105

Bane написа:
    Колеги, кажете с какви амортисьори карате, колко км, цена, возия?По принцип търся по-трърда возия. Но главна търся нещо надеждно, което няма да ме остави след 20-30к км.
    Здравей колега! Бих ти препоръчал Kayaba или Bilstein. Отзивите и личните ми наблюдения са добри. Цените са около 65лв на брой.
    ex. Fiat Marea 1.6 16V
    ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
    Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Колега за 65 лева бройката, ме съмнява че само лепенките ще са им билщайн и каяба. Какво производство са? Кой е вносителя?

Коментар

MONROE REFLEX с три години гаранция
        "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

ilian4o88 написа:
          И на 20-25к ги пиши омаслени.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            ilian4o88 написа:
            И гаранцията важи само ако са сменени в техен сервиз, барабар с всичко останало от окачването.

Коментар

Bane написа:
              Колега за 65 лева бройката, ме съмнява че само лепенките ще са им билщайн и каяба. Какво производство са? Кой е вносителя?
              Каяба имат завод в Чехия, който произвежда амортисьорите от марката, които се предлагат на българския пазар. Febi къде имат заводи за амортисьори съм им изтървал края. Вносители има колкото искаш и на двете марки- въздържам се от коментари за вносителите, защото обсъждаме марките амортисьори, а и не искам да правя реклама или да злословя.
              ex. Fiat Marea 1.6 16V
              Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

packo84 написа:
                Bane написа:
                Каяба имат завод в Чехия, който произвежда амортисьорите от марката, които се предлагат на българския пазар. Febi къде имат заводи за амортисьори съм им изтървал края. Вносители има колкото искаш и на двете марки- въздържам се от коментари за вносителите, защото обсъждаме марките амортисьори, а и не искам да правя реклама или да злословя.
                Вносители има много, но специално за каяба аз знам един официален вносител. Попитах какво производство са, защото на някои каяба случайно пише made in spain, ако ме разбираш.

Коментар

emzo написа:
                  ilian4o88 написа:
                  вече 40 000км не са мръднали
                  "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Bane написа:
                    emzo написа:
                    ilian4o88 написа:
                    И гаранцията важи само ако са сменени в техен сервиз, барабар с всичко останало от окачването.
                    гаранцията ти я попълват дам където ще ти сменят амортисьорите.Задължително си взимаш буферни тампони и прахозащитни

Коментар

Febi са опаковчици, фифти фифти е там работата.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Bane написа:
                        packo84 написа:
                        Bane написа:
                        Вносители има много, но специално за каяба аз знам един официален вносител. Попитах какво производство са, защото на някои каяба случайно пише made in spain, ако ме разбираш.
                        Ами май една варненска фирма е официален вносител на Каяба от доста години. Но по ред причини аз предпочитам да ги купувам от една от най-големите фирми за авточасти в Европа, която има клонове и в България. Колкото до това, на което си попаднал- предполагам че е от варненската фирма, но и тези от Чехия също имат 2 години гаранция- без значение дали си ги монтираш сам или в сервиз.
                        ex. Fiat Marea 1.6 16V
                        Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

packo84 написа:
                          Bane написа:
                          packo84 написа:
                          Bane написа:
                          Ами май една варненска фирма е официален вносител на Каяба от доста години. Но по ред причини аз предпочитам да ги купувам от една от най-големите фирми за авточасти в Европа, която има клонове и в България. Колкото до това, на което си попаднал- предполагам че е от варненската фирма, но и тези от Чехия също имат 2 години гаранция- без значение дали си ги монтираш сам или в сервиз.
                          Колега, каяба официално имат един завод в европа - в Чехия. Да не говорим, че за България се внасят части ниво3, демек трето качество. Отделно има и ментаци на които само лепенките са им каяба. Същото е и с билщайна, китаеца може даже и да брандира метала и няма да разбереш, че са ментета. Отделно за фиат браво специално, от билщайн дават задни амортисьори 100 паунда бройката и предни 160 паунда бройката.

Коментар

всички тези марки за българския пазар са дялани с теслата и не държат много,особено пък монрото и фебито.просто има два варианта-или трв от вноситела или си вземи по-евтиният вариант-кофап,те също са за първоначално вграждане на колите в бразилия.

Коментар

кофап = м.марелиОбаче и при тях има гоооолеми изцепки, колегата VSD ако чете да сподели
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X