Колеги, кажете с какви амортисьори карате, колко км, цена, возия?По принцип търся по-трърда возия. Но главна търся нещо надеждно, което няма да ме остави след 20-30к км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми амортисьори -Bravo JTD 105
Collapse
X
-
BaneЕтикети: –
-
Re: Препоръчайте ми амортисьори -Bravo JTD 105
Bane написа:Колеги, кажете с какви амортисьори карате, колко км, цена, возия?По принцип търся по-трърда возия. Но главна търся нещо надеждно, което няма да ме остави след 20-30к км.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
-
Bane
Колега за 65 лева бройката, ме съмнява че само лепенките ще са им билщайн и каяба. Какво производство са? Кой е вносителя?
Коментар
-
Bane
emzo написа:ilian4o88 написа:MONROE REFLEX с три години гаранция
Коментар
-
Bane написа:Колега за 65 лева бройката, ме съмнява че само лепенките ще са им билщайн и каяба. Какво производство са? Кой е вносителя?ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Bane
packo84 написа:Bane написа:Колега за 65 лева бройката, ме съмнява че само лепенките ще са им билщайн и каяба. Какво производство са? Кой е вносителя?
Коментар
-
Bane написа:emzo написа:ilian4o88 написа:MONROE REFLEX с три години гаранция"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Bane написа:packo84 написа:Bane написа:Колега за 65 лева бройката, ме съмнява че само лепенките ще са им билщайн и каяба. Какво производство са? Кой е вносителя?ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Bane
packo84 написа:Bane написа:packo84 написа:Bane написа:Колега за 65 лева бройката, ме съмнява че само лепенките ще са им билщайн и каяба. Какво производство са? Кой е вносителя?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар