Проверих случайно преди дълъг път болтовете на джантите и 2 на предна лява бяха хлабави. Стегнах ги. Вчера се сетих и реших пак да проверя всички и отново на предна лява 2 имаха за стягане четвърт до половин оборот.Другите не са мръднали. Аз си мисля за повредени резби на главината - на прав път ли съм? Нова главина за Marea 2.4 JTD е точно 50 лв. Лесно ли се сменя или лагерът там е набит и при смяната ще се повреди? Изобщо съветите са добре дошли в случая как да процедирам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разхлабват се болтовете на предно ляво
Collapse
X
-
болтове
Този колега(темата му) имаше същия проблем,но не е казал какво е направил.Може да се включи с допълнение какво е станало.Иначе казват"ако пак се развият ги маркираш по някакъв начин и ако пак стане така,поне да си сигурен ,че са едни и същи и чак тогава да сменяш "Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
Колега,много е важно джантата да е центрирана точно в централния отвор.Ако не е, не може да се стегне равномерно във всички конуси.Последните се разбиват и колелото се охлабва.Много от джантите за целта имат допълнителни центроващи вложки на централния отвор.Ако твоите имат, виж на това колело да не е изпаднала.brava 1.9.jtd 2001
punto 1.2 sport 1994
Максималната скорост с която можеш да излезеш от един завой е много близка до тази с която не можеш!
Коментар
-
ivel написа:проблема ти най-вероятно е в износените конуси на джантата,пробвай същата джанта на друго място да се увериш,че пак ще се развиват.Munari написа:Колега,много е важно джантата да е центрирана точно в централния отвор.Ако не е, не може да се стегне равномерно във всички конуси.Последните се разбиват и колелото се охлабва.Много от джантите за целта имат допълнителни центроващи вложки на централния отвор.Ако твоите имат, виж на това колело да не е изпаднала.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар