Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови предни дискове ITN

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нови предни дискове ITN

Здравейте, предните ми дискове са за смяна и съм решил да ги сменя с дискове и накладки на ITN ако може малко мнение за тази фирма дали си струва да се купува и ако не защо.

Питай Евро 07, те ги опаковат
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Досега съм монтирал от тази марка амортисьори и водна помпа на едно Уно и една паразитна ролка на моята кола и няма ядове.Един познат смени също водна помпа на Алфа 155 с такава и също няма проблеми до този момент.Като произход са си оригинално китайски Аз като търся и намирам част с тая марка я предпочитам,защото едно,че са с най-добра цена и второ няма гаранция,че ако си купиш по-известната и скъпа марка няма да се окаже пак произведено в китайски,турски,тайвански или друг завод...което за мен ги поставя в една категория с ИТН
      EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
      Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

НИКОГА не си купувай НИЩО от тази марка.това е най-евтиния и долен китайски боклук,точно след 500км и са вече криви,ама КРИВИ

Коментар

Как ти звучи скъсан накрайник в движение? и да по евтин беше, ама и не ми се занимаваше да търся друг на момента. После аз си знам какъв го ядох и колко ми излезе цялата икономия.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
          X