Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разпънка фиат пунто 176 1.2 85 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разпънка фиат пунто 176 1.2 85 16v

Здравейте колеги питам направо:Слагал ли е някой разпънка фабрична на пунто 176 1.2 85 16v ,и най вече предна горна,има абс. Имам вече задна в багажника,но знам че има и за отдолу предна и задна,но най вече ме интересува предната горна. Ако някой е слагал моля да ми каже откъде да си намеря такава,а ако има и снимки ще бъде повече от идеално Благодаря на всеки помогнал
    Fiat PUNTO 176 1.2 85 16V Sporting 99

Разпънка фабрична няма!Сега ако можеш да ми кажеш предна долна къде се монтира,че ми стана интересно.
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

В сайта на фк аутомотив има за модел какви и къде със снимки. А като писах да е фабрична ставаше дума да не е гаражен хенд мейд,ами проста стокова алуминиева,но изчислена за модела и то за такъв с абс. Понеже например абс на пунтото пречи да монтирам конусния филтър KN к57i,затова се наложи да сложа панелен,не че пак не върши работа,но все пак конуса си е конус а е и KN! И на него ще му дойде времето,сигурно може абс да се премести и тогава слагам конуса и гледах на суперспринт пълната изпускатена генерация от колектора до гърнето,за да има пълен ефект входящ изходящ. Смятам и едно окачване последвано от разпънките с които всъщност реших да започна
      Fiat PUNTO 176 1.2 85 16V Sporting 99

Коментар

Working...
      X