Дали накой знае eibach pro kit с номер EW 53002001 VA с колко горе долу ще свали предницата и задницата на браво жтд.Мерси предварително[/quote]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за спортни пружини
Collapse
X
-
Да имам мнение, ако пружините са нови са перфектни, но комбинирани с правилните амортисьори. ако ще ползваш само стари пружини, очаквай само ядове, като бързо разбиване на окачването, нестабилност на колата, много строшени картери и гърнета. АЗ карам с такива пружини, ако искаш преди да дадеш една шапка пари за тях ела да те повозя, да ти оправя камъните в бъбреците и ишияса, че да ти мине мерака.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
quintessenz написа:30/30 си мисля че не е проблем за оригиналните амортисьори, a пък S_BANKOV по спомен ти май не беше с оригиналните нали? не плаши толкова човека! и стига се оплаква ако беше толкова зле до сега щеше да си ги махнал :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
кола
Става ама да не я караш по дупки и легнали полицай а това е много трудно Карал съм жената да слиза много пъти като Путото беше с такива червени пружини Те са по корави има повече витки на гъсто и са поне 255 лв.и ако е и със спортни амортисьори хубаво те са поне Цена: 120 лв. има и втора употреба
Коментар
-
Според мен си сложи газови амортисьори и спортни пружини да не се тресеш толко по улиците.Ако искаш да се друсаш здраво си вземи кони комплект и започва падането на пломби :D (пробвал съм го и никога повече).Последният ми голф закачаше кутия цигари отдолу и никога не съм правил картер,просто всичко е до усет и да знаеш къде ти се намира картера Ското и на мен това ми предстои и пунтото и ше покажа резултата защото висока кола не се караКолкото повече набира,толкова повече набира
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар