Колеги интересувам се от амортисиорите на Браво ГТ, наистина ли са по-твърди от на обикновеното Браво и ще станат ли на Ланчия Делта 2 (4/5 врати 1,8 8в) като мисля и Браво е на платформа Фиат Типо и предполагам са съвместими. За амортисиори мислех вариант Билщайн Б4 или Каяба, предложете ми кой от 2-та е по-добър, пружините Ейбах Про Кит -40мм (не искам да слагам нормалните, а в момента са тези и ще ползвам тях). Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортисиори Браво ГТ
Collapse
X
-
Благодарско колега, но май повече клоня към Билщайн който ще поръчам от Германия за да не ми набутат менте които май са в изобилие в България... Монро съм го отписал понеже там пък коментарите са 80% негативни.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
И с двата няма да сбъркаш. Exel-G съм монтирал десетки - отказал досега няма. На някои автомобили това е единствената марка, която се задържа към момента повече от 30 000км. защото се карат извън асфалта доста често. Определено цената оправдава качеството, само внимавай да не е менте.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Прочетох че трябва да са японски че да са по хубави иначе испанското производство изпуслако по често... дали е така един господ знае...П.С. Гледах еди каталози и за Браво ГТ няма Каяба Ултра СР а само Ексел Г и се чудя да не взема Ексел Г който намерих комплект за 160 евро 4-те.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар