Здравейте ,спука ми се предното стъкло на колата (FIAT PUNTO 1997) и след консултация със стъкларите ми казаха ,че може да избирам между китайско за 90 лв и европейско 140 лв пак без монтажа.Въпроса ми е ,някой ако е наясно малко повече за китайските стъкла да сподели мнение.Само да уточня ,че съм говорила с Кобра и те ми дадоха тези цени.Мислих за вариант да се сложи стъкло втора употреба ,но не знам дали ще попадна на читаво и не искам после да има допълнителни проблеми. Ако случайно имате някой добър стъклар за смяна на преден прозорец ,няма да откажа мнения.За Кобра не прочетох много добри неща ,но нямам много голям избор за съжаление.Благодаря предварително.Преместена. Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукано предно стъкло - какво и къде?
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:Е те Кобра от кога пък взеха да дават цена без монтаж? Няколко пъти съм сменял и цената винаги е с монтаж. Другото за разликата в цената е ако стъклото е триплекс или секурит,и дали евентуално е тонирано или бяло.Другите стъклари са "Мустанг" имат няколко адреса в София на сайта им има телефони.
Коментар
-
Re: Спукано предно стъкло
xx_x написа:25 лв. и един час време ти е лепенето ( доста качествено) ако не е тръгнала паяжината по стъклото а е само малка люспа .
Коментар
-
Преди време и аз сменях стъкло, на мой приятел на колата. Условията му бяха да бъде най-евтиното. Ходих в базата им в кв. Левски и монтираха китайско за 90 лв. това беше най-евтиния варянт. В момента стъклото е на около 5 години и няма никакви ядове с него. Иначе оставих колата към 9 ч. и към обяд ми се обадиха да я взема, като ми бяха прелепили всичко, винетки граждански и преглед /незнам за прегледа как са успяли/.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:Преди време и аз сменях стъкло, на мой приятел на колата. Условията му бяха да бъде най-евтиното. Ходих в базата им в кв. Левски и монтираха китайско за 90 лв. това беше най-евтиния варянт. В момента стъклото е на около 5 години и няма никакви ядове с него. Иначе оставих колата към 9 ч. и към обяд ми се обадиха да я взема, като ми бяха прелепили всичко, винетки граждански и преглед /незнам за прегледа как са успяли/.
Коментар
-
Re: Спукано предно стъкло
kmm88 написа:Здравейте ,спука ми се предното стъкло на колата (FIAT PUNTO 1997) и след консултация със стъкларите ми казаха ,че може да избирам между китайско за 90 лв и европейско 140 лв пак без монтажа.Въпроса ми е ,някой ако е наясно малко повече за китайските стъкла да сподели мнение.Само да уточня ,че съм говорила с Кобра и те ми дадоха тези цени.Мислих за вариант да се сложи стъкло втора употреба ,но не знам дали ще попадна на читаво и не искам после да има допълнителни проблеми. Ако случайно имате някой добър стъклар за смяна на преден прозорец ,няма да откажа мнения.За Кобра не прочетох много добри неща ,но нямам много голям избор за съжаление.Благодаря предварително.
Коментар
-
kmm88 написа:TAIF написа:Преди време и аз сменях стъкло, на мой приятел на колата. Условията му бяха да бъде най-евтиното. Ходих в базата им в кв. Левски и монтираха китайско за 90 лв. това беше най-евтиния варянт. В момента стъклото е на около 5 години и няма никакви ядове с него. Иначе оставих колата към 9 ч. и към обяд ми се обадиха да я взема, като ми бяха прелепили всичко, винетки граждански и преглед /незнам за прегледа как са успяли/.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
kokss написа:Брато, на бравата ми сменях преди месец ин дъ Кобра 109 кинта джам + стикери лепене-мепене... всичко... китайско
Коментар
-
kmm88 написа:kokss написа:Брато, на бравата ми сменях преди месец ин дъ Кобра 109 кинта джам + стикери лепене-мепене... всичко... китайскоPunto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
-
Здравейте, аз съм с Фиат Стило... Забелязах тази пукнатина при мен, очевидно е било камъче, а цепнатината се е разпространила до краищата на стъклото. Смятате ли, че е спешно за смяна, защото е в тази зона, която не е централна, а освен това цепнатината е стигнала до краищата... Смятате ли, че в това положение може да провокирам КАТ, санкции и съответно да не мина преглед? Благодаря за мнението!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар