Добър вечер колеги, пиша ви за да споделя моя проблем, който е свързан с късите ми светлини, по-точно, че светят много слабо.Милсех, че проблема е в това, че не са ми настороени фаровете( свалени надолу), но не беше от там.След това с един приятел отворихме фаровете и изкарахме крушките, за да ги сравним с неговите, сложихме двете крушки и нямаше разлика (крушките ми са H7 нещо такова беше), оказа, че проблема не е и в крушките. Когато разбутахме жичките, докато вадихме крушките, се получи нещо и аз не знам какво и едната крушка взе да свети видимо по-силно от това което беше преди това,( другата крушка, не можахме да я изкараме, много ни затрудни, как са я напъхали !!) и в крайна сметка и с още един човек говорех по темата и той ми каза, че проблема ми е тока, явно не достига достатъчно ток до крушките или нещо от сорта. Не съм много запозат с такъв тип ремонти и с ремонтите като цяло, затовя търся вашият съвет. Колата е Фиат Пунто 2, 1.2, 80к, 2000 г. Ако някой може да каже, някое добро място където се занимават с такива проблеми в Пловдив, ще съм му много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми със светлините, нищо не се вижда.
Collapse
X
-
Emo91 написа:Колеги какво говорите със 50w ксенон съм нищо не се вижда...мн са зле фаровете като сравня с други коли.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:Emo91 написа:Колеги какво говорите със 50w ксенон съм нищо не се вижда...мн са зле фаровете като сравня с други коли.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Re: Проблеми със светлините, нищо не се вижда.
Валко90 написа:Добър вечер колеги, пиша ви за да споделя моя проблем, който е свързан с късите ми светлини, по-точно, че светят много слабо.Милсех, че проблема е в това, че не са ми настороени фаровете( свалени надолу), но не беше от там.След това с един приятел отворихме фаровете и изкарахме крушките, за да ги сравним с неговите, сложихме двете крушки и нямаше разлика (крушките ми са H7 нещо такова беше), оказа, че проблема не е и в крушките. Когато разбутахме жичките, докато вадихме крушките, се получи нещо и аз не знам какво и едната крушка взе да свети видимо по-силно от това което беше преди това,( другата крушка, не можахме да я изкараме, много ни затрудни, как са я напъхали !!) и в крайна сметка и с още един човек говорех по темата и той ми каза, че проблема ми е тока, явно не достига достатъчно ток до крушките или нещо от сорта. Не съм много запозат с такъв тип ремонти и с ремонтите като цяло, затовя търся вашият съвет. Колата е Фиат Пунто 2, 1.2, 80к, 2000 г. Ако някой може да каже, някое добро място където се занимават с такива проблеми в Пловдив, ще съм му много благодарен.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар