Колеги, има ли някой от София в близост до Люлин да направим една диагностика на Lybra-та? Подчертавам, че колата неможе да запали и не е в движение...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диагностика на Lybra - София, около Люлин
Collapse
X
-
Бензин/газ е колата, всичко по таблото си гасне, както си е било и преди. Пробвах и с двата ключа, които имам - пак не пали. Пробвах и в авариен режим, както Емо ми каза да я запаля - пак не пали. Стартера върти и до там. Никакви проблеми до сега не съм имал от както я взех от Емо, снощи си я паркирах пред блока. Днес само разкачим едната букса на десния стоп, защото на десен мигач мигаше и габарита, а на спирачка мигаше и мигача. Откачих буксата и чистихме и се оправи това нещо, пробвах да я запаля, да я занеса на автомивка - и до там.
Коментар
-
Като дадеш на контакт чува ли се дали върти бензиновата помпа, че и аз така преди години брах ядове с пунтото, гася го и на другия ден го скъсах от въртене и няма никой, оказа се че буксата на бензиновата помпа не давала добър контакт и няма палене, като я почистих и стана часовникpunto HGT
Коментар
-
Обобщение:Изкри на свещите - има, не стига гориво до двигателя изобщо. Нито бензин, нито газ. В авариен режим за палене на газ, газовия клапан не отваря явно и гориво до газовата рейка не стига, получава се огромно налягане и изпуска през маркучите. Бензиновата помпа не се чува, ама вече стана тъмно и доста студено, така че, ще я търся тия дни къде е. Възможно ли е да е реле/бушон?
Коментар
-
dimaldim написа:Обобщение:Изкри на свещите - има, не стига гориво до двигателя изобщо. Нито бензин, нито газ. В авариен режим за палене на газ, газовия клапан не отваря явно и гориво до газовата рейка не стига, получава се огромно налягане и изпуска през маркучите. Бензиновата помпа не се чува, ама вече стана тъмно и доста студено, така че, ще я търся тия дни къде е. Възможно ли е да е реле/бушон?ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар