Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профилактика на фарове с лупи на мареа в Пловдив

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Профилактика на фарове с лупи на мареа в Пловдив

    Здравейте, интересува ме имали някой в Пловдив който да може да може да извърши профилактика чрез отваряне, измиване и при необходимост рециклиране на рефлекторите. Изчел съм темите относно това но няма да мога да се справя. Ако познавате някой който да го направи качествено моля ми дайте телефон за връзка или нещо друго да мога да се свържа с него. Мисля, че имам нужда от това защото много слабо ми се струва че светят, имам чувството че разпръскват светлинният лъч а не го събират както трябва. Изглеждат по този начин от както съм купил колата, защото бяха без капачки.[/quote]
    Прикачени файлове

    #2
    В този раздел, най-горе:СЪОБЩЕНИЕ: ВАЖНИ и ПО-ИНТЕРЕСНИ ТЕМИ В РАЗДЕЛА - директни линкове 7-мата тема, или 2-рата от ремонти:Разкази в картинки : Рециклиране на фар с лупа Мареа/Браво/аПише всичко, фирма за рециклиране, как се отварят, какво да гледаш на рефлекторите.. Всичко. Ще се справиш.
    00' Bravo 105 JTD

    Коментар


      #3
      Мен ме интересува дали може някой от Пловдив да го направи.

      Коментар


        #4
        Може би първо да отидеш на реглаж на фаровете в сервиз, и след това ако не ти хареса, ги рециклирай...........

        Коментар


          #5
          Изцяло ремонтирани фарове

          Днес си взех фаровете от ремонт. Оказа се че просто са били мръсни, и сега след измиването са като нови, а пък особено с крушките на OSRAM night breaker plus светят просто уникално. Човека който ми ге отвори и ими е от Асеновград ако някой се интересува ще дам телефон а контакт.
          Прикачени файлове

          Коментар

          Working...
          X