Колеги,давам голям минус за сервиз в квартал Надежда-1, на ето този адрес:http://prikachi.com/images/822/6627822C.jpgИмах проблем с колата. Много загряваше и трябваше да установят каква е причината. Преди това бях в други два сервиза. Провериха помпата, температурния датчик и термостата. Всички казаха че не е от тях. Системата си циркулира, но не стига достатъчно топла вода в радиатора до самият датчик. Оставаше само радиатора като евентуална причина. Някъде да има запушване. Обясних им всичко, дори им оставих един от температурните датчици да го проверят и подменят. Майсторчето което бе там изключи версията че е от радиатора и ми се кълнеше че е от термостата. ОК, викам му, но искам колата да работи и да не загрява, му казвам. Той само каза, че имало специални настройки на термостата и трябвало да го свали и регулира. Трябвали му 2 часа.Отивам аз след няколко часа и какво да видя. Колата си беше така както я оставихслед. А "майстора" ми казва четермостата си работи. Колата не загрявала от нея. Такса за услугата - 30лв. Безобразие!!! Една пълна диагностка на колата струва 40лв. Дори се съмнявам че са го сваляли.А да, пропуснах да кажа че бяха сложили новият датчик, който се слага буквално за 10 секунди. Почуствах се излъган и ограбен. Аман от такива майстори.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз в квартал Надежда-1 (Голям минус)
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар