Здравейте, След като скъсах на Фифи ангренажния ремък, сменихме двигателя,сложихме газова уредба, сменихме маслото, филтрите и други консумативи с ужас установихме, че и преден десен носач е за смяна. И то много е за смяна... Понеже съм "страшно опитен шофьор" със "страшно много стаж" и "много знам в кой сервиз да я закарам"...Интересува ме дали вие сте сменяли носачи, каква им е цената и в кой сервиз може да не ме гледат като пачка пари, като отида. Фиата е Браво, 1.6, 16v 103hp 1997гДоколкото разбрах е добре като се сменят носачите, да се сменят и двата, така ли е?И още един въпрос- къде регулират газови уредби, защото не сме минавали на преглед, след като сложихме газта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на предни носачи- ляв и десен. Къде в София?
Collapse
X
-
При Лисан (важна тема в раздела). Ако ти е далече - гараж Вентура или Екстрийм сервиз в Орландовци. Ако и те са ти далече - при Румен от алфистите. Той е зад МГУ в гаражите (тема в Алфа-форума). Ако не те мързи и имаш инструменти - можеш и сам, има тема за смяна на носачи на Браво в раздел ЧЗВ. В крайна сметка - окачването е толкова просто, че всеки сервиз може да го направи. Повече от 20-25 лева на носач (за труд) - не давам!
-
Re: Смяна на предни носачи- ляв и десен. Къде в София?
DaLinda написа:Здравейте, След като скъсах на Фифи ангренажния ремък, сменихме двигателя,сложихме газова уредба, сменихме маслото, филтрите и други консумативи с ужас установихме, че и преден десен носач е за смяна. И то много е за смяна... Понеже съм "страшно опитен шофьор" със "страшно много стаж" и "много знам в кой сервиз да я закарам"...Интересува ме дали вие сте сменяли носачи, каква им е цената и в кой сервиз може да не ме гледат като пачка пари, като отида. Фиата е Браво, 1.6, 16v 103hp 1997гДоколкото разбрах е добре като се сменят носачите, да се сменят и двата, така ли е?И още един въпрос- къде регулират газови уредби, защото не сме минавали на преглед, след като сложихме газта.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
DaLinda написа:А относно носачите, от 60 до 140 лева цената идва двоъна. Ще свършат ли работа тези по 60 или да не рискувам?
Коментар
-
Фифи вече си е вкъщи Взехме си я днес от Дани в Дружба.Сменени са маркучите на спирачките, двата носача и биалетки. Има още бая работа по предницата, но ще е по натам.Голямо Евала на майстора и още по-голямо МЕРСИ на packo84 Като дойдем във Варна много ще те черпимFifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997
Коментар
-
DaLinda написа:Фифи вече си е вкъщи Взехме си я днес от Дани в Дружба.Сменени са маркучите на спирачките, двата носача и биалетки. Има още бая работа по предницата, но ще е по натам.Голямо Евала на майстора и още по-голямо МЕРСИ на packo84 Като дойдем във Варна много ще те черпим
Коментар
-
DaLinda написа:Частите ги купува Дани, носачите са турски- по 59 лв единия, а биалетките са по 13 лв- не знам марка. Знам само че ми препоръча Технород, но след това се оказа, че няма такива и е купил другите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар