Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз в Кв"Дървеница"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз в Кв"Дървеница"

Здравейте колеги,имам сервиз в кв"Дървеница" -София,ако мога да съм в помощ на колегите от форума,пускам това съобщение.Ремонт на двигатели,ходова част,спирачна система,скорости,смяна ремъци-ролки,съединители,ремонт цилиндрови глави,шлайф глави ,основни и текущи ремонти,смяна консумативи,масла филтри,работи се много професионално с гаранция.Има възможност за присъствие на собственика и ремонт на автомобила му .Не си търся работа а целта е да съм в професионална помощ на колегите тук,защото качествените сервизи и механици са малко в БГ,желая ви успех и безаварийно каране! 0888311370 -Валъо
    Най добрата кола е поддържаната!

Здравейте колеги Имах проблеми с Пунтото големи ,и по-точно по охлащата система ... няма да навлизам в подробности,просто искам да ви препоръчам сервизчето по-горе.Много коректни хора и професионалисти,взеха ме при положение че правеха 2 коли...и ми оправиха проблема за час,час и малко Препоръчвам го ако има колеги в района на Мусагеница и Дървеница ... дори и на студентски е близо ...намира се на Пловдивско поле и Дървенишка река (200 метра от метрото,посока Ляпчев) Надявам се да съм бил полезен ,лично аз ще ги посещавам пак П.С. супер цени

Коментар

Да и това не е самореклама, новопоявил се потребител само с едно мнение и разбира се е доволен от даденият сервиз...
      Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
      Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
      Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Личи си, че колегата "не си търси работа"... За съжаление типична практика в българските форуми - Като няма кой да те похвали - похвали се сам...
        1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
        2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

То пък щото някой ще се върже на тази "реклама"
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
            То пък щото някой ще се върже на тази "реклама"
            Именно! Това е най-дразнещото и безсмислено нещо в цялата "схема".
            1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
            2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Working...
            X