Здравейте колеги,имам сервиз в кв"Дървеница" -София,ако мога да съм в помощ на колегите от форума,пускам това съобщение.Ремонт на двигатели,ходова част,спирачна система,скорости,смяна ремъци-ролки,съединители,ремонт цилиндрови глави,шлайф глави ,основни и текущи ремонти,смяна консумативи,масла филтри,работи се много професионално с гаранция.Има възможност за присъствие на собственика и ремонт на автомобила му .Не си търся работа а целта е да съм в професионална помощ на колегите тук,защото качествените сервизи и механици са малко в БГ,желая ви успех и безаварийно каране! 0888311370 -Валъо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз в Кв"Дървеница"
Collapse
X
-
Здравейте колеги Имах проблеми с Пунтото големи ,и по-точно по охлащата система ... няма да навлизам в подробности,просто искам да ви препоръчам сервизчето по-горе.Много коректни хора и професионалисти,взеха ме при положение че правеха 2 коли...и ми оправиха проблема за час,час и малко Препоръчвам го ако има колеги в района на Мусагеница и Дървеница ... дори и на студентски е близо ...намира се на Пловдивско поле и Дървенишка река (200 метра от метрото,посока Ляпчев) Надявам се да съм бил полезен ,лично аз ще ги посещавам пак П.С. супер цени
Реклама
Collapse
Коментар