Здравейте, много ще се радвам ако може да ми помогнете. От скоро хидравликата почна да издава скърцащ звук - като се завърти наляво или на дясно и в първите секунди скърца. Дали може да ми кажете каде да отида и колко ще ми струва. Знам че в Ауто Италия е доста скъпичко. Благодаря. Става въпрос за фиат гранде пунто 2007 година 1.4 бензин.Грешен раздел -> Преместена.Редактирано заглавие, добавени кавичките.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с "хидравликата" на Гранде Пунто, къде да
Collapse
X
-
това с АТФ ли беше? ако е с масло си провери нивото на маслото.Ако е наред си направи пълна проверка на окачването включително и на лагерите на макферсоните.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Значи не си с хидравика а си с електро усилвател.Закачете я на диагностика ои ще се види, за сервизи виж във вентура или лисан.Коцето ключаря може да удари едно рамо с информация.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Забрави за Ауто Италия по такива проблеми че трябва да им оставиш колата че няма да ти стигнат парите там може да ходиш за диагностика и нищо друго Виж точно от къде е проблема отвори корите под волана може и другаде да е както пише по горе /да не те кара някой да смажеш мотора и да се оправи или да му смениш четките или пък лагери / че всякакви предложения може да имаш има усилватели 250/300 лв комплект но това в краен случай
Коментар
-
Здравейте, докато търся сервиз в който да направя диагностика на хидравликата, колата не я бях пипал. Вчера я запалих и вече ситито светеше-в червено. Воланът беше доста твърд. Искам да ви попитам има ли смисъл да ходя на диагностика, и ако отида ще могат ли да ми кажат точно откъде е проблемът, или направо да търся електричар. Наистина не знам какво да правя. Ако ми дадете съвет ще съм много благодарен. Лек ден.
Коментар
-
Прочети тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28488 - може би ще ти помогне/ако не си я чел/!LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Здравейте, вчера ходих в сервиза на Лисан-останах много доволен от тях. Направиха диагностика и се оказа , че проблемът е в датчика на хидравликата. Тамън се зарадвах но се оказа , че този датчик струва около 400 лв. Ако знаете къде да го намеря втора ръка много ще ме зарадвате. Ако карам така дали може да стане нещо по-лошо?? Благодаря ви. Лек ден.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Може да си поръча от Италия град БариFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар