Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тампони за напречна щанга на Мареа 1.8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тампони за напречна щанга на Мареа 1.8

От къде мога да закупа тези тампониhttp://forum.fiat-bg.org <- МОДЕРИРАНО. Линк към търговски сайт.в посчения магазин ги няма налични
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Ал. Стамболийски 155, Алекс. Ауто, Италсервиз, T&N Cars, Нико66. Почваш по домова книга Не е като да няма вносители на авточасти. Евро07 също може да преслушаш, АутоХит, АутоПлюс, Косер....
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

А варианта за полиуретан? Виж Ники Ферариста да те насочи. Иначе ако твойте не са скъсани ти казах как става.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        А варианта за полиуретан? Виж Ники Ферариста да те насочи. Иначе ако твойте не са скъсани ти казах как става.
        искам да купя и два нови - гуменикато сваля щангата, тогава ще се види в какво састояние са старите подробнои да съм готов за вякакви изненадине мисля да слагам полиуретан

Коментар

http://forum.fiat-bg.org <- МОДЕРИРАНО. Линк към търговски сайт.окончателно това са тампоните за моята щанга - 18ммможе ли да се пригоди тампон за 19мм щанга за 18мм щанга като се отнеме от процепа - т.е. като се разшири?има ли има разлика и във външните размери на тампона?

Коментар

Не бързай с покупката, защото понякога щангите се износват и изтъняват, така че свали старите и тогава търси нови.

Коментар

свърши тя, поръчах ги вечемисля с макето ножче са увелича процепа с 2 мм, за да мже да хване по-добре, дори и да е износена щангата

Коментар

Мисля че това не е добра идея но разбереш какво ти казвам като започнеш да го правиш.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                  Мисля че това не е добра идея но разбереш какво ти казвам като започнеш да го правиш.
                  събирам мнения и частии като го започна ще видим какво ще сътворядали причукването е от щангат или лагер на амортисьора?чудя се дали да разлобя всичко наведнъжили прво да сменя тампоните и след това ако има още чукане на глдам лагера на амортисьора?

Коментар

Working...
                  X