Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добьр сервиз вьв варна ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добьр сервиз вьв варна ?

Здравеите колеги тьрся наистина добьр сервиз за моита италианка че ми омрьзна от некадьрни маистори може и да е наблизко около варна тьрся по специално маистор за презацепване на ремька и за истинска диагностика на двигатела да ми каже защо е спьната и за още някои неща Благодаря предварително

Re: Добьр сервиз вьв варна ?

Svilen90 написа:
    Здравеите колеги тьрся наистина добьр сервиз за моита италианка че ми омрьзна от некадьрни маистори може и да е наблизко около варна тьрся по специално маистор за презацепване на ремька и за истинска диагностика на двигатела да ми каже защо е спьната и за още някои неща Благодаря предварително
    Колега, бих ти препоръчал Живко, но последно като се видях с него преди около 2 седмици ми каза,че затваря и заминава за София. Другият добър вариант за диагностика и правилно зацепване е сервизът на Алфа Ромео в началото на магистралата в посока Шумен. Има добри отзиви по форумите за тях и аз лично съм си ремонтирал колата там и останах доволен.
    ex. Fiat Marea 1.6 16V
    ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
    Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

аз пък съм чувал лоши отзиви за сервиза на алфа във варна, знам една алфа 1.8тс, дето три пъти отварят двигателя за 400км. и не могат да разберат от къде пълни масло на 3-ти цилиндър.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

добре моля сподели каде да отида че искам да си реща проблема наи сетне че ми орьзна от некадьрници заради които губя стотици левове буквално

Коментар

Няма добри сервизи,всички все едни разбирачи нямам думи....
          Fiat Bravo 1.9 jtd 105

Коментар

е вие каде си правите колите това че карам фиат не значи че трябва да е развален толкова много ли искампросто някои да ми оправи колата за което ще си платя както си трябва

Коментар

Аз бих ти препоръчал Автосервиз Ауто Тех 1 - намира се на адрес: Варна ул. Наум 8За него виж повече тук: http://prodavalnik.com/avtoserviz-au...79Отзиви от форума на Алфа Ромео: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=72699&highlight=%C0%F3%F2%EE+%D2% E5%F5Успех!
              Fiat Punto 1.1 55 к.с. LPG '96 EX
              Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99
              Fiat Croma II 1.9 M-Jet 8V

Коментар

vi4444o написа:
                Аз бих ти препоръчал Автосервиз Ауто Тех 1 - намира се на адрес: Варна ул. Наум 8За него виж повече тук: http://prodavalnik.com/avtoserviz-au...79Отзиви от форума на Алфа Ромео: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=72699&highlight=%C0%F3%F2%EE+%D2% E5%F5Успех!
                Никой варненец няма да сгреши, ако иде при Иво и неговия сервиз - тази Мека на италианките.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

този иво е този сервиз ауто тех 1 или говориш за някои друк

Коментар

Svilen90 написа:
                    И сега кат му кажа, че му пишеш името с малка буква, как ше идеш при него бе?

Коментар

Svilen90 написа:
                      Да колега , Иво е шефа на Ауто Тех 1
                      Fiat Punto 1.1 55 к.с. LPG '96 EX
                      Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99
                      Fiat Croma II 1.9 M-Jet 8V

Коментар

Plastex написа:
                        Svilen90 написа:
                        И сега кат му кажа, че му пишеш името с малка буква, как ше идеш при него бе?
                        Поне не го е написал ифо, щото на "друг" не му се размина Абе, това ли са бъдещите работещи, които се предполага да изкарват парите в тази държава и да ни плащат пенсиите, види ми се, че и за хляб няма да има.Иначе Иво е супер точен пич и си разбира.
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

извинявам се за което тези дни мисля да ида при Иво когато ми дадьт почивен ден дано успе да ми оправи фиатчето че искам вече си го карам нормално

Коментар

Svilen90 написа:
                            извинявам се за което тези дни мисля да ида при Иво когато ми дадьт почивен ден дано успе да ми оправи фиатчето че искам вече си го карам нормално
                            Първо мини след работа да се уговориш, или му звънни, че там двора все е пълен, изобщо не е от тия, дето чакат да се отбие някой.
                            pakumba написа:
                            ...Абе, това ли са бъдещите работещи, които се предполага да изкарват парите в тази държава и да ни плащат пенсиите, види ми се, че и за хляб няма да има.
                            За всеки случай имай готовност да бачкаме до 90 годишни.

Коментар

еми четох че почива до 4-ти ще му звунна да се разберем кога да отида и ще ви кажа как е минало

Коментар

Working...
                              X