1.Дозареждане на автоклиматична система ------ 29 лв2.Цялостно зареждане на фреон ----------------- 40 лвПосещение на адрес, (между 10-15 лв) в засвисимост от местоположението на автомобила).Какво представлява цялостното зареждане на климатичната инсталация :Вакумиране на системата с вакуумпомпа.Поставяне на UV оцветител и масло.Цялостно пълнене на системата с необходимото количество фреон R134a.Замерване на изходящият въздух от въздухоотводитетел 0894761944тел 0897047586гр София
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗАРЕЖДАНЕ И ДОЗАРЕЖДАНЕ(29лв.) НА АВТОКЛИМАТИЦИ
Collapse
X
-
1.Дозареждане на автоклиматична система - 29лв 2.Цялостно зареждане на фреон ------- 39 лв 3Посещение на адрес--------София--- -- 10 лв 4Диагностика на автоклиматична система--(тест за херметичност)------10 лв5 Подмяна на сервизни вентили и игли на цена от 3 до 7 лв за игла и от 10 до 12 лв за вентил6 Подмяна на уплътнения Какво представлява цялостното зареждане на климатичната инсталация : Надуване на автоклиматичната система ако е необходимоВакумиране на системата с вакуумпомпа. Поставяне на UV оцветител и масло. Цялостно пълнене на системата с необходимото количество фреон R134a. Замерване на изходящият въздух от въздухоотводите БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕНтел 0894761944 тел 0897047586 гр София
Коментар
-
Мога само да изкажа благодарност на младежа и да Ви кажа че знае много добре какво прави, освен че ми оправи климатика да духа студено, хвана един проблем дето и аз не съм ръзбрал че съществува. пп От днес съм на лекарства и ми тече носа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ СОФИЯ ОТ 29 ДО 39 ЛВ---ПРОМОЦИЯ
ПРОМОЦИЯ ДО КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ 20141. Дозареждане на автоклиматична система+Диагностика(тест за херметичност) - 29лв 2. Цялостно зареждане на фреон+Диагностика(тест за херметичност) - - - - - - - 39 лв 3.Посещение на адрес - София - - - - - 10 лв4.Диагностика + тест за херметичност - - 10 лв5. Подмяна на сервизни вентили и игли на цена от 3 до 7 лв за игла и от 10 до 12 лв за вентил6. Подмяна на уплътнения ----за колеги от форума безплатно7. Смяна на компресор----------35 лв8. Смяна на климатичен радиатор----------50 лв9. Смяна на маркучи за ниско и високо налягане ---цени по договаряне 10.Смяна на датчик(пресостат)--------------15 лвКакво представлява цялостното зареждане на климатичната инсталация : Надуване на автоклиматичната система ако е необходимоВакумиране на системата с вакуумпомпа. Поставяне на UV оцветител и масло. Цялостно пълнене на системата с необходимото количество фреон R134a. Замерване на изходящият въздух от въздухоотводите БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕНтел 0894761944 www.avtoklimaticisofiq.comгр София
Коментар
-
Re: ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ СОФИЯ ОТ 29 ДО 39 ЛВ
ЦЕНИ ЗА СЕЗОН 2015г1. Дозареждане на автоклиматична система+Диагностика(тест за херметичност) - 29лв 2. Цялостно зареждане на фреон+масло+оцветител+Диагностика(тест за херметичност) - - - - - - - 39 лв 3.Посещение на адрес - София - - - - - 10 лв 4.Диагностика + тест за херметичност - - 10 лв 5. Подмяна на сервизни вентили и игли на цена от 3 до 7 лв за игла и от 10 до 12 лв за вентил 6. Подмяна на уплътнения ----цени по договаряне7. Смяна на компресор----------от 45 до 75 лв 8. Смяна на климатичен радиатор----------от 60 до 95 лв 9. Смяна на маркучи за ниско и високо налягане ---цени по договаряне 10.Смяна на датчик(пресостат)--------------15 лв Какво представлява цялостното зареждане на климатичната инсталация : Надуване на автоклиматичната система ако е необходимо Вакумиране на системата с вакуумпомпа. Поставяне на UV оцветител и масло. Цялостно пълнене на системата с необходимото количество фреон R134a. Замерване на изходящият въздух от въздухоотводите БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН тел 0894761944 www.avtoklimaticisofiq.com гр София
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар